Elohopea löysi uusia kavereita puistossa, päiväkotilaisia taas kerran. Päiväkodin ohjaajien huudellessa omia lapsiaan kasaan kulki Elohopea ryhmän mukana sinne minne muutkin, kuunteli ohjeistuksia ja oli kuin yksi hoidokeista. Kun ryhmä alkoi kerääntymään päiväkodille lähtöä varten, oli Elohopea joukossa mukana. Itkuhan siinä pääsi, kun äiti ei antanut mennä mukaan...

Kamala kamala äiti, kun ei päästä lastaan päiväkotiin, vaan pitää kotona ;o)

Njääh. Ulkona on ollut ihana ilma. Lämmin ja kaikkea :) Tälläisenä tämä voisi jatkuakkin. Lämpimänä ja aurinkoisena, sitten yhden yön aikana voisi tulla pakkaset ja lunta, talvi. Ei sitä tylsän harmaata väliaikaa syksyn ja talven välissä..

Päätin alkaa opiskelemaan italiaa. Ajateltiin suunnata sinne häämatkalle sitten joskus, joten meikäläinen sitten hankkii kielitaitoa ;o) Ei kai. Kielet on aina kiinnostaneet, joten tämä on ihan sitä jatkumoa. Lukion jälkeen oli tarkoitus lähteä opiskelemaan venäjän kääntäjäksi/tulkiksi, mutta sitten tapasin tuon ukkokullan ja jätin pääsykokeet väliin. Nyt kun on lapsia se ei enää onnistu, pakollinen oleskelu venäjällä ei innosta, tai siis ei innosta jättää lapsia ja reissata yksinään..jostain joutuu aina luopumaan. Sellaista se elämä on..

Niin, siis tämän avulla tuota Italiaa ajattelin opiskella, ja seuraavaksi espanjaa..

Hiphei. Torstaina kaverin kanssa lenkille :) Näin se homma etenee..ja kilot karisee ;o)