Tässä viime aikoina on ruokaostokset alkaneet maksamaan paljon, siis paljon enemmän kuin ennen. Syy ei voi olla Minin kiinteiden aloitus, koska ei tuo nyt niin paljoa kuitenkaan syö vielä. Tässä sitten vanhoja kuitteja tutkiessani olen päätynyt siihen tulokseen, että ne ovat nuo kasvikset ja hedelmät, mitkä maksavat. Olen alkanut käyttämään kasviksia, vihanneksia, juureksia (hmmm..onko kasvikset yleisnimitys vihanneksille ja juureksille?) yms. paljon ruuanlaitossa, siis enemmän kuin ennen. Ei, emme ole alkaneet kasvissyöjiksi (ukkokulta ei siihen suostuisi ikuna..), vaan lihan lisänä niitä on. (No, on niitä täysin kasvisruokiakin kerran pari viikossa.)

Mutta on se väärin. Mitä terveellisemmin ja monipuolisemmin haluaa syödä, sitä kalliimmaksi se tulee. No, eipä tässä syömälakkoonkaan voi ruveta. Meikäläisestä kun tulee niin turkasen kiukkuinen nälkäisenä, että lähipiirille on parempi pitää mamma kylläisenä...

Sisko kävi poikansa ja toisen koiransa kanssa eilen meillä. Elohopea oli taas riemuissaan kun J-serkku tuli käymään ja kiehnäsi kyljessä koko vierailun ajan. Sisko leikkasi hiukseni lyhkäsemmiksi taas (Meikäläiselle sopii niiiiin paljon paremmin lyhyet hiukset kuin pitkät, mutta kieltäydyn käymästä kampaajalla joka toinen kuukausi, tai jopa kerran kuussa niitä lyhentelemässä. Me mitään kroisoksia kumminkaan olla..) Vaikka hiukan epäilin siskon taitoja tässä asiassa (kerran leikkasi poikansa hiukset ja sen jälkeen ihmiset luulivat pojan kärsivän jostain vakavasta sairaudesta, jälki taisi olla sen näköistä..) niin hyvinhän tuo leikkasi ja kuontalo näyttää hyvälle :) Rohkaisevasti sanoin ennen toimenpidettä, että näin kotiäitinä voin onneksi ihan hyvin kulkea huivi tai pipo päässä, jos ei onnistu leikkely... Sisko kiitti luottamuksesta..

Meidän lemmikkitalitintti on saanut kavaljeerin, en tiedä olisiko puoliso vai kaveri vain, mutta yhdessä nuo tänään kävivät koputtelemassa ikkunan takana :) Juu, hauska tutustua, mutta ei sisäänpääsyä, sori vain.

Jos tässä nyt säästölinjalle lähdetään, niin voisikohan tuonne parvekkeelle vaikka perustaa mini-kanafarmin (tuli noista talitinteistä mieleen..)? Saisi munat ja broilerinlihat siitä, niin ei kaupasta tarvitsisi ostaa =D Ja paras säästövinkki oli tänään Pirkassa, siinä kuuluisassa Niksi-Pirkka -osiossa. "Elämänkumppaniksi kannattaa valita mahdollisimman samankokoinen ihminen. Näin olemme säästäneet mieheni kanssa pitkän pennin esim. urheiluvarusteissa"  Sehän meilläkin oli ratkaisevassa osassa, kun ukkokullan kanssa tavattiin, samanpituisia kun ollaan. Pitänee ehdottaa miehen siskolle avioeroa, tuolla kun on miehensä kanssa melkoinen pituusero. Säästäisi rahaa vaikka millä mitalla, kun vaihtaa itsensä kokoiseen... =D

Ai miten niin huomaa, että on perjantai?