Onpas taas ollut ohjelmata meidän porukalla. Se siitä toinen päivä perheen kesken kotona-metodista.. ;o) (No, onnistuuhan se aina välillä..)

Lauantaina mentiin miehen veljen synttärikahveille :) Tai siis oltiin Länsimäessä koko päivä taas, miehen sisko perheineen oli siellä myös, joten touhua riitti. Elohopea oli taas riemuissaan saadessaan olla E-serkun kanssa koko päivän. Tällä kerralla kaikki meni mukavasti, Elohopea ei kertaakaan töninyt serkkuaan, vaan nuo leikkivät yhdessä todella hienosti! Istuessamme pöydän ääressä kahvilla, alettiin kuuntelemaan, että serusten äänet kuuluvat vessasta, eikä siellä kyllä ole yksikään aikuinen mukana. Onneksi nuo eivät olleet saaneet ovea lukkoon ja leikkihän nuo siellä kyllä hienosti, pahanteosta ei ollut tietoakaan. Silti sinne tuli kyllä porttikielto, tylsät aikuiset..

Mini oli herra auringonpaiste koko päivän :) Tuo jokelteli, taputteli ja kiljui riemuissaan koko päivän. Ja jos joku jaksoi hetken aikaa antautua keskusteluun tuon kanssa, ei riemulla ollut rajoja. Kiljunnan säestyksellä syötiin ruoka, juotiin kahvit ja katseltiin telkkaria... ;o)  Tuntui kyllä, että tuo meidän Kummityttö olisi viikon aikana kasvanut ihan huimasti, 2kk iästään huolimatta tuo tuntui yhtäkkiä isolta tytöltä (sillä tavalla, kun 2kk ikäinen voi tuntua..).

Eilen vietettiin sitten miehen kanssa parisuhdeaikaa, ensimmäistä kertaa Minin syntymän jälkeen. Vietiin pojat siskoni luokse hoitoon, ja suunnattiin itse syömään ja leffaan. Vähän kyllä äidin sydäntä kouraisi jättää pojat muille hoitoon, mutta tekihän se hyvää ;o) Löydettiin todella hyvä ja kohtuuhintainen ruokapaikka, jonne aiotaan mennä syömään vielä uudemmankin kerran, sen verran hyvää sapuska oli. Syömisen jälkeen suunnattiin Kinopalatsille, katsomaan Flightplan:ia. Leffa oli ok, ei mikään järisyttävä katselukokemus, mutta menihän tuo.

Siskolla oli mennyt hyvin poikien kanssa, Mininkin tuo oli saanut nukkumaan päiväunet (sitä kun vähän epäilin..), tilannetta taisi helpottaa se, että sidoin siskolle kantoliinan valmiiksi päälle, joten tuon ei tarvinnut kuin tyrkätä Mini sinne ja tuo itse tunkikin päätä jo piiloon, kun väsy yllätti. Elohopea oli muutaman kerran käynyt ovella kyselemässä äitiä, mutta oli leikkinyt tyytyväisenä J-serkun kanssa.

Nyt tiedetään sitten, että voidaan miehen kanssa käydä välillä tuulettumassa, kun pojat pärjäävät hetken aikaa ilman äitiä ja isiä. Teki meinaan hyvää meidän parisuhteelle eilinen :) Oli ihana kävellä kaupungilla käsikädessä, syödä ihan rauhassa ja vain nauttia toisen seurasta. No, myönnettäköön, että ihan vain välillä puhe kyllä kääntyi lapsiin.. (Mietittiin kyllä, että jatkossa pitää laittaa säännöt, kun ollaan tuolla tavalla kaksisteen liikenteessä, niin kiellettyjä puheenaiheita ovat pojat, työ- ja opiskelujutut..)

Tänään on muuten meidän 1kk-hääpäivä :)