Taisin sortua, se kirjanostolakko sitten taisi lopahtaa tähän. Mutta sain halvalla ;o) Aamusta pakkasin jälkikasvun autoon, noukittiin äitini matkan varrelta kyytiin ja suunnattiin Keravan Femmatorille. Tarkoituksena oli mennä vielä lähellä olevalle Fidallekin, mutta se sitten jäi tämän shoppailureissun jälkeen. Eh.

Mutta jos saa loistavia kirjoja halvalla, niin eikö ole hölmöä jättää ostamatta? Niin minustakin. Ja saalis, tadaa:
Maiju Lassila, Valitut teokset (Lassila on klassikko)
Alli Walli, Ikkunat etelään päin (Maksoi 20 senttiä, täyttää hömppää luultavimmin koko kirja)
Frida Vigdorova; Kodin onni (Ehta neuvostoromaani, oli ihan pakko ostaa)
Mika Waltari, Sinuhe egyptiläinen (vuoden 1947 painos, painavin syy ostaa)
Z. Topelius, Tähtien turvatit (Topelius, tarvitseeko sanoa muuta)
Isaac Deutscher, Stalin (se on tuo Venäjä/NL aihe, mikä kiinnostaa. Tämäkin kirja on pakko siis saada luettavaksi)

Ja viimeisinpänä, mutta ei vähäisimpänä päiväkirja viiden vuoden ajalle ja tämä 1960-luvulta. Raaskisikohan tämän vielä oikeasti ottaa käyttöön? Kuvaa tulee ehkä myöhemmin. Kamera on alakerrassa enkä jaksa millään laittaa toista konetta käyntiin, että saisin haettua sieltä kuvat tähän läppäriini.

Tarttui reissulta mukaan myös kahdet ihan uudet sukat (Hämähäkkimiestä, jei.) Elohopealle, samalle tyypille myös sandaalit kesäkelejä varten ja läpsykkäät takapihailuun. Äiteelle sattui löytymään vielä ihana poncho, pellavahousut ja pellavahame ja Pojille palapeli sekä muistipeli. Ja kaikki tämä vain 25 euroa. Kirpparit kannattaa ;o)

Isäni kävi äsken hakemassa meiltä kaatopaikalle tavaraa. Nyt on takapihalla sekä ulkovarastossa taas vähän enemmän tilaa. Ja lisää kaatistavaraa kyllä löytyy..kummasti näin muuton jälkeenkin vielä ;o)

Olisikohan tuo kala kohta paistunut uunissa tarpeeksi? Illan ruoka valmiina, niin ei tarvitse siitä huolehtia sen enempiä vaan päästään heti päikkäreiden jälkeen ulos..