Tänään aamulla sitten uskaltauduttiinkin sinne asukaspuiston "muskariin" ja mukavaa oli :) Poika oli onnessaan nähdessään tutut puistotädit ja tutkikin uutta paikkaa energisenä, äiti juoksi perässä..

Mutta oli kyllä hyvä että uskaltauduin mukaan. Äidit (ja yksi isä) olivat todella mukavia ja juttelivat minullekkin, vaikka sitä jotenkin pelkäsin että jään ulkopuolelle. Ehkä he tuntevat jo ennestään, mutta eiköhän sinne mukaan vielä yksi äiti mahdu :) Tylsää olla aina näin ennakkoluuloinen, toisaalta ei ainakaan pety pahasti..
Eli eiköhän me siellä aleta säännöllisesti käymään. Ihan mukava saada vähän ohjelmaa päiviin.

Laulujen aikana pojalla oli kyllä vähän vaikeuksia välillä pysyä paikallaan, olisi ollut niin paljon tutkittavaa, mutta ehti istahtaa syliin kyllä pikkuisen lauleskelemaankin. Ohjaaja-täti näytti korttia, missä oli kissan kuva ja kysyi lapsilta, että mikäs tämä on. Meidän poikakulta siihen totesi vain että "kissa". Ensimmäistä kertaa sanoi :) Kyllä äiskä oli riemuissaan, poika vaan ihmetteli mitä kaikki hymyilee ja hihkuu vieressä..

Sanavarastoa pojalle ei siis vielä ole kertynyt kauheasti, kai tuo puhuminen on vähän jäänyt tuon kävelemisen jalkoihin. Vaikka mikäpäs kiire tässä nyt edes on..
"aloo" (=haloo), "yvä yvä" (=hyvää yötä) ja nyt "kissa". Tästä se alkaa :)

Tänään mennään lintsille. Veljeni tyttöystävä on lintisillä töissä ja on saanut jokaisen palkan mukana aina ilmaislippuja laitteisiin, tänään me sitten mennään niitä tuhlailemaan. Onneksi poika ei vielä tajua haluta laitteisiin..vaikka tokkopa äitikään niihin kovinkaan moneen uskaltautuu..

Tänään pahoinvointi on ollut jotain aivan uskomatonta. Aamulla ensimmäisenä houkutteli ajatus halailla hieman wc-pönttöä, mutta jätin väliin kuitenkin. Väkisin sain syötyä aamupuuroni ja nyt päivälläkin olo on ollut kamala..