Muutaman vapaapäivän pitävä Paappa kävi piipahtamassa jo eilen ja sovittiinkin retkestä jo silloin. Tänään aamusta äiti väsäsi pojille eväät ja retkipeiton reppuun ja pakkauduttiin autoon. Hurautettiin lentokentän läheisyyteen tiirailemaan lentokoneita. Ja kyllä pojat olivat ihmeissään, kun lentokoneet laskeutuivat aivan pään päältä ja meteli oli melkoinen. Mini tarrautui joka kerta paappaan ihan hädissään, Elohopea pysyi coolina, vaikka myönsikin vähän pelottaneen.

609556.jpg

On se vaan hienoa..

609551.jpg

Ihan päällä..

Jokainen kerta lentokoneita tiiraillessa iskee kyllä sellainen matkakuume päälle ja tahtoisin päästä kauas. Ja on noissa lentokoneissakin se jokin, mikä säväyttää. Kun kuulee kiitoradalta sen jylinän kun lentsikka on kiihdyttämässä kohti ilmoja..ah..

Joskus teininä suunnittelin lentokonemekaanikon uraa. Turvallista matkaa ja sillei..

Niin ja edittiä sen verran, että kirjasivu päivittyi taas. Kaksikkokin unillaan vihdoin ja viimein. Noilla oli niin mukavat leikit keskenään, etten raaskinut mennä keskeyttämään päiväunien takia. No, hetken päästä syttyi valtava riita, jonka seuraumuksena pojat ovat nyt unillaan. Mini meidän sängyssä ja Elohopea itse rakentamassa majassaan. Saas nähdä nukkuuko jälkimmäinen oikeasti ollenkaan...