Tässä ei kai ole tapahtunut mitään kummempia, kun ei meinaa keksiä mitään kirjoittamista. Arki rullaa issekseen eteenpäin vain me soljumme siinä mukana, halusimme tai emme..

Mutta ai juu. Oltiinhan me sunnuntaina messuilla ja syömässä. Ja pojat siskoni luona hoidossa sen aikaa, että isi ja äiti pääsivät välillä tuulettumaan. Matkassa olivat myös ystäväpariskunta ja olikin mukavaa jutustella kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan väliltä, pitkästä aikaa. Messuilta haettiin ukkokullan kanssa vaihtoehtoja meidän häämatkaa ajatellen ja löytyihän sieltä uusia ideoita. Nyt kun ehdittäisiin vielä joskus selailemaan noita esitteitäkin. Ahdisti vain kun siellä messuilla oli niin turkasen paljon ihmisiä, ettei meinannut päästä eteenpäin..

Pojat olivat tykänneet olla hoidossa, Elohopea olisi halunnut jäädä J-serkun luokse mielummin kuin lähteä kotiin. Minikään ei ollut ollut moksiskaan, vaikka olikin ilman äitiä ja isiä siellä. Sisko oli saanut Minin nukahtamaan kantoliinaan, Elohopea oli syönyt makupalaa, sipsejä ja karkkia sydämensä kyllyydestä..

Ja olipa mies muuten eilen ihmeissään töistä tullessaan, kun ruokana oli ihan oikeaa jauhelihakastiketta eikä kasvisruokaa. Kolmisen viikkoa edellisestä kerrasta..