Eilinen reissu meni mukavasti ja kotona siis ollaan taas.
Aamulla kello oli herättämässä klo 5, mutta kappas vain kuin silmät aukenivat jo klo 4.20 eikä uni tullut silmiin enää sen jälkeen. Puoli viiden jälkeen luovutin ja nousin ylös. Ah, mikä nautinto, kun oli hiljainen asunto, kahvikuppi, aamupala ja minä ja varma tieto siitä, ettei kukaan eksy alakertaan sinä aikana. Ehdin siis tehdä kaiken hyyyyvin rauhaisessa tahdissa ja kyydin saapuessa klo 5.50 olin valmiina odottamassa. Ajomatka meni mukavasti, sainhan etupenkkipaikan, kiitos siunatun tilani ;o) Menomatkalla pysähdyttiin Ylöjärvellä kahville ja vessakäynneille ja sitten taas matka jatkui. Perillä määränpäässämme oltiin jo klo 9.30 ja vastaanotto oli lämmin. Oli mukava nähdä mummua ja paappaa sekä myöhemmin kaikkia siellä päin asuvia sukulaisia ja varsinkin serkkuja. Paikallisesta säläkaupasta isäni vyönostoreissulla mukaan tarttui ylihienot Jussi-hupparit, joten reissu onnistunut =D Kotiin päin lähdettiin klo 16 ja tultiin pystähtymättä koko matka. Kotona klo 19.30 . Autossa huomasin sormusten pysyvän sormessa sen verran tiukasti, ettei toivoa niiden pois saamisesta, kivat turvotukset siis. Kaiketi johtui paljosta istumisesta ja vähäisestä juomisesta..

Taisin viimeksi kirjoittaa, että havahduin siihen tosiasiaan, että meille syntyy kohta vauva. Jos tulee kaksi viikkoa etuajassa kuten veljensä, on nyytti sylissä jo neljän viikon päästä! Hui! Tässä siis on aamu mennyt mukavasti Kestovaippainfon ja tsi-kestojen vaippakaavoja selaillen. Kyllä sitä tuntee itsensä tyhmäksi. Minä en oikeasti ymmärrä noista mitään, vaikka kuinka yritän. Onneksi äitini on luvannut vaippoja ommella, samaa ajattelin kysäistä myös anopilta. Eiköhän me tämä tulokaskin saada vaipatettua, jos tsi-vaipat ei onnistu, niin tilausnappi alkaa taas laulamaan.. ;o) (joku ehti myydä kestojaankin pois vaikka millä mitalla vuosi sitten..)

Nyt ajateltiin lämmittää aamusauna ja viettää rauhaisa päivä kotona puuhastellen. Iltapäivästä piipahdetaan äitini luona kalakeitolla, säästytäänpä itse ruuanlaitolta.. =D