Tänään tehtiin ruuaksi pikkupizzoja, täyte oli kyllä sanoisinko lihaisa, jauhelihaa, pekonia, salamia ja kebablastuja. Ällörasvaista, mutta hyvää. Äidin pikkukokki veteli lihoja pizzojen päältä ilman käsiä (siis naama pizzaan ja murkinaa rinnan alle..) ja olisi halunnut auttaa vähän liiaksikin..

Istuttiin koko porukalla Elohopean sängyssä, hetken päästä rysähti ja pohja tipahti alta. Mies nikkaroi sängyn kasaan ja nyt pitäisi taas olla pojan turvallista nukkua. Mutta oli se juu aika koomista..

Mini sai iltapalalla Elohopean maitomukin käsiinsä ja viskasi loput maidot lattialle, tai suoraan matolle, jossa on jo muutamat kiisselit, maidot ja pissat. Pitäisiköhän pestä jo? Saipahan vielä Elohopean pizzaakin, en tiedä antoiko armas isoveli taas maistiaisia, mutta kovin kovin tyytyväisenä Mini mutusteli pizzan palaa kera pekonin sun muun. Kyllä kai maistui juu.

Elohopea tahtoi taas vaihteeksi kakalle yöunille laiton jälkeen. Tällä kertaa hätä oli oikea. Onneksi ollaan tehty sanaton sopimus, minä hoidan Minin luona juoksemisen ja herään tuon kanssa öisin, mies hoitaa Elohopean iltapuuhat ja nukutukset, samoin kuin nämä kakatukset ja juoksut ennen nukahtamista. Välillä tuntuu, että tämä on aika hyvä näin..