..kauan pitikin odottaa, että innostus häistä nosti päätään ;o)

Nyt onkin ollut ihanaa käydä netissä katselemassa vinkkejä omiin koristeluihin ja pukuun. Itse kun on tarkoitus tehdä kutakuinkin kaikki alusta loppuun, ja halvalla kun pääsisi.. =D

Puku. Puvun yläosa tulee olemaan musta, vaikka se kauhistuttaakin muutamia ihmisiä.. =D Alaosa on normaali valkoinen. Ensin ajattelin etsiä jonkin muun väristä, mutta miksi ihmeessä. En todellakaan tunne asettuvani normaalin morsiammen muottiin, enkä halua sellaista pukua, joka ei itseäni miellytä. Eikä siitä edes tule täysmustaa, hieman punaista sekä helmiä joukkoon, niin uskon saavani siitä hienon. Ja mikä tärkeintä, itseni näköisen. Jokseenkin sitä pitäisi kai alkaa vähitellen tekemäänkin, niin ei ihan viimeiseen iltaan jää..

Pöytien koristelu. Ideana olisi käyttää kiviä, hiekkaa ja kynttilöitä. Myös kävyt houkuttelee. Toisaalta nuo kynttilät vähän mietityttää lasten takia. Ehkä ne pitää unohtaa pöydistä pois..

Kutsut. Niistäkään ei ihan olla vielä päätetty lopullista versiota. Ensin ajattelin että tulostetaan kutsuihin meidän vauvakuvat kanteen, mutta nyt olen vähän epävarma siitä. Toisaalta teemana voisi olla syksy, koska syyskuun lopussa menemme naimisiin..

Ruoka. Siitä ei olla päätetty vielä mitään. No, sisko tekee syötävät sinne, ja veljen tyttöystävä kakut. Nyt meidän vain pitäisi miettiä menua..

Häistähän ei ole tulossa isoja. Vain noin 30-40 henkilöä kutsutaan ja näistäkin osasta ollaan jo varmoja, etteivät paikalle vaivaudu.

Vaikeata muuten päättää kaikista asioista. Tai kun ideoita on niin paljon, niin ei tiedä mihin sitten päädyttäisiin..