Eilen sitten pojan herättyä päiväuniltaan olin saanut kaikki hommani tehtyä ja välipalan jälkeen suunnattiinkin puistoon. Aurinko paistoi ihanasti ja oli kyllä niin keväinen ilma, jos en olisi tiennyt että on tammikuu olisi voinut kuvitella että mennään jo maaliskuuta ;o)

Poika olikin tyytyväinen päästessään puistoon pitkästä aikaa, kyllä me sitten kirmattiinkin kaikki paikat läpi ja tutkittiin jokainen puska ja risu. Tunnin verran viihdyttiin puistossa, tai siinä vaiheessa poika alkoi yskimään niin paljon että päättelin olevan aika lähteä takaisin kotiin. Kummallekkin maistui lämmin jauhelihakeitto kotona ja syötiinkin isot lautaselliset :)

Illalla olikin sitten se Tupperwaren peruskoulutus jonne menin kaverini kanssa (joka myös on jälleenmyyjänä..). Koulutus kesti 18-21 ja loppuvaiheessa tuli kyllä vilkuiltua kännykästä kelloa melkoisen ahkerasti ja olin huolissani miten miehellä ja pojalla täällä kotona menee iltapuuhien kanssa ja suostuuko poika edes nukahtamaan kun äiti ei ole kotona. No, miesväellä oli kaikki mennyt erittäin hyvin täällä kotona, poika oli syönyt ison lautasellisen puuroa ilman mitään takkuiluja ja oli nukahtanut itsekseen sänkyynsä taas. Ehkä poika siis pärjää ilman äitiä myös sitten huhtikuussa vauvan syntymän aikoihin..

Tänään aamusta olikin ihana herätä :) Poika nukkui koko yön heräämättä ja omassa sängyssään :) No, virkeänä heräsi 7 aikoihin ja mies kantoi pojan viereeni sänkyyn, mutta eipä tuo pikkumies enää halunnut nukkua. Siinä me köllöteltiin naamat vastakkain ja hetken päästä poika otti tutin pois suustaan ja moiskautti ison märän pusun äidille :) MIkäs siinä oli herätessä!

Aamusta sitten olinkin puhelin kourassa. Täällä Espoossa kun tuli tänään uudet hammaslääkäriajat jakoon, niin varasin sitten itselleni ja miehelle ajat tarkastukseen. Tunnin verran sain soitella ennen kuin pääsin läpi. Siinä vaiheessa olin menettänyt hermoni jo muutamaan otteeseen ja puhelinkin meinasi lentää useamman kerran seinään ;o) No, ajat on nyt varattuna, minulla tämän kuun lopussa, miehellä helmikuun alussa. Tuleepahan sekin asia hoidettua vihdoin ja viimein..

Miehellä on tänään koulua 20.00 asti illalla, joten pitäisi keksiä jotain mukavaa tekemistä pojan kanssa ettei ihan tylsistyttäisi täällä kotona. Jospa sitä suuntaisi vaikka kirjastoon tai jotain..