Tänään sitten reippailtiin ihan urakalla. Mies sai eilen vihdoin ja viimein kasattua pyöränsä uuteen uskoon ja tänään saatiin aikaseksi lähteä koeajolle. Aamusta heti käytiin puolen tunnin lenkillä ennen pojan päiväunia.

Pojan herättyä katseltiin taivaalle, missä oli tummia pilviä, mutta päätettiin uhmata luontoa ja pakattiin pyörät. Ajeltiin Matinkylään Verkkokauppaan, mistä kävimme ostamassa jonkin sortin adsl-jutun, älkää kysykö minkä.. ;o) Matkaa kertyi yhteensä sinne ja takaisin runsaat 20 km.

Poika nautti kyydissä istumisesta. Välillä huuteli innoissaan ohikulkijoille (törkeyksiä kaiketi..), nosteli paitaani ylöspäin, veti housujani alaspäin, niin että alushousut vilkkuivat, kutitteli selkääni ja halaili. Niin ja katseli maisemia tottakai.

Kotiin päästyämme oltiinkin aivan katkipoikki. Takapuolessa tuntuu että ollaan hieman poljettu, huomenna ei pyörän selkään taideta kiivetä. Pakko oli kuitenkin vielä nostaa ahteri sohvalta, poika kun alkoi olemaan tosi väsynyt ja kävi ylikierroksilla. Lähdettiin vielä hetkeksi aikaa leikkipuistoon, missä poika touhusikin onnessaan. Nukahti onneksi illalla erittäin helposti sänkyynsä.

Koskakohan sitä kertoisi muille raskaudesta. Houkutus olisi suuri kertoa vaikka heti, mutta toisaalta voisi ihan kiusallaankin pantata tietoa. Katsotaan kuka uskaltaa sanoa masun kasvusta ensimmäisenä ;o)

Mitäköhän ohjelmaa sitä huomiseksi keksisi?