Eilisen älä osta mitään -päivän kunniaksi törsättiin tänään =D Ei kai. Poikien kummit tulivat lapsenvahdeiksi ja päästiin ukkokullan kanssa kahdestaan shoppailemaan. Njääh, meille tuo yhdessä shoppailu ei ole kyllä mikään paras tapa viettää kuukauden parisuhdeaikaa...kaikkea muuta ;o)

Melkein kaikki lahjat hankittuna, muutama onkelmatapaus vielä. Kun ei sitten millään keksi, mitä ostaisi. Huomenna varmaan mennään vielä koko perheen voimin kaupoille ja toivottavasti saadaan kaikki ostettua, niin ei tarvitse lähempänä joulua enää niitä miettiä.

Elohopea oli aivan onnessaan koko päivän ja Minin kummisetä saikin leikkiä Elohopean kanssa koko päivän. Aina kuului uusi komento, leikkimään. Nyt poika on hiukkasen väsynyt..toivottavasti sammuu helppoakin helpommin yöunille. Mini oli vähän ollut hankalampi tapaus hoidokkina. Päiväuniltaan herättyään ei oikein tykännyt ideasta, että äiti ja isi olivat kadonneet. Onneksi tilanteen pelasti päikkäreiltään herännyt Elohopea ja Minikin muuttui hyväntuulisemmaksi.

Tehtiin ruokaa ukkokullan kanssa ja mies teki vielä mansikka-raparperi-piirakan. Nyt ollaan syöty mahat täyteen ja pitäisi kai suunnata poikien iltapalan laittoon vähitellen.