Kun muu viikko menee aika pitkälti madellessa ja rutiinien muodossa, on viikonloput onneksi aika usein täynnä ohjelmaa ja siis vaihtelua meidän tasaiseen arkeen.

Perjantaina oltiin siis siellä lintsillä ja kivaa oli. Siellä oli siis perhepäivä, veljeni tyttöystävä on siellä töissä ja oli saanut sitten ilmaisia rannekkeita, jotka me sitten saimme :) Ja kyllä me sitten oltiinkin niissä laitteissa, siskon kanssa (26 v) kierreltiin onnessamme paikasta toiseen ja nautittiin päivästä. Mies ei halunnut pahemmin laitteisiin vaan jäi suosiolla aina pojan vahdiksi. Pojankin olisi pitänyt nukkua päiväunet siellä, mutta kuten arvata saattaa, unet jäi vähän väliin..mutta onnistunut ilta siis. Oli ihanaa viettää aikaa yhdessä sisarusteni kanssa, ihan kuin vanhoina hyvinä aikoina :) Lintsin hälinä sitten vaikutti vähän pojan yöuniin ja alkuyö meni siihen että poika heräsi puolen tunnin välein itkemään. Päätettiin sitten miehen kanssa ettei sitä toiseen huoneeseen juoksemista jaksa erkkikään ja otettiin poika sitten meidän väliin nukkumaan. Yllätys yllätys että nukkui koko loppuyön heräämättä..

Eilen sitten mies meni aamupäivästä veljensä kanssa leffaan ja me jäätiin pojan kanssa kotiin, taas vaihteeksi. Käytiin hakemassa valmiit kuvat kaupasta (teetettiin siis lisäkuvia) ja käytiin ostamassa Tiimarista korttipohjia. Kotona sain aikaseksi jopa tiskata, muuten makasin sohvalla huonosta olosta kärsien..
Miehen tultua kotiin alettiin sitten vaihtamaan huoneiden järjestystä, oli kyllä aivan tarpeeksi kova urakka. Poika ei ollut kauhean innoissaan joutuessaan välillä olemaan pinniksessään (ettei huonekaluja siirrettäessä tule alle..). "uuteen" huoneeseen päästyään olikin tyytyväinen ja leikki leluillaan onnessaan..

Tänään sitten oltiin pitkästä aikaa miehen vanhempien luona käymässä. Poika oli iloinen nähdessään mummin ja vaarin pitkästä aikaa ja pelleili vaarin kanssa sydämensä kyllyydestä. Käytiin myös katsomassa miehen mummua vanhainkodissa, poika taisi istua isomummun sylissä sen puoli minuuttia, valokuvan ottamisen ajan, muuten olikin menossa kutakuinkin koko vierailun ajan. Karkasi huoneesta sen miljoona kertaa ja meni oleskelutiloihin leikkimään yhden mummun rollaattorilla :) Sitä sitten oli mukavaa liikutella paikallaan. Vanhukset osastolla olivat kyllä iloisia nähdessään näin pienen lapsen siellä ja olisivat kaikki halunneet poikaa syliin..

Huomenna sitten taas paluu arkeen ja viimeinen päivä ilman nettiä hetkeen aikaan. Saattaa mennä yli viikkokin ennen kuin pääseen nettiin taas. Saattaa tehdä ihan hyvää..