Meidän uusi vuosi meni mukavasti oman perheen kesken täällä kotosalla. Aamusta oltiin puistoilemassa ja iltapäivästä suunnattiin verkkokauppaan ja ostettiin ukkokullan kauan haaveilema litteä näyttö, tuossa se nyt kököttää ja näyttää valtavan kokoiselle, vanha näyttö tuolla pöydän alla taas..no, vanhalle.

Poikien mentyä yöunilleen korkattiin pari sipsipussia ja käperryttiin sohvan nurkkaan elokuvan pariin, sitten nukkumaan. Torkahdin kyllä sänkyyn päästyäni, mutta eihän minun kaltaiseni herkkäuninen saa unta rakettien paukkuessa ikkunan takana, joten nousin suosiolla sängystä ja katselin ikkunasta kun muut räjäyttelivät rahojansa taivaalle, melskeen hiljettyä suuntasin nukkumaan ja aamusta ukkokulta vielä antoi rakkaan vaimonsa nukkua pidempään ja nousi itse poikien herätessä..

Nyt on valjastettu sitten operaatio ryhtiliike, sillä kiloja täytyy tippua jonnin verran, jo oman itsensä takia (eipä muiden mielipiteet meikäläisen kiloista liikuta tippaakaan..) ja liikuntaa olisi pakko saada ujutettua arkeen tämän nollalinjan jälkeen. Samaista ryhtiliikettä voisi soveltaa vielä myös kotitöihin ettei aina olisi näin rempallaan kaikki..

Ääh, päänsärky jyskyttää takaraivossa joten ajatuskaan ei kulje ja teksti on ihan sekavaa kaiketi. Fiksuinta olisi varmaan poistua koneelta..