Johan tässä meni keskiviikkoon asti, ennen kuin tiuskittiin ukkokullan kanssa toisillemme ensimmäisen kerran häiden jälkeen ;o) Olisi muuten aikasta hienoa, jos naimisiin menon jälkeen kaikki menisi kuin ruusuilla tanssien. Ei avioeroja.. No joo..ei myöskään mielenkiintoa suhteessa.. ;o) Onhan se välillä kiva tapella oikein kunnolla..

Pojat, oi pojat. Elohopea on alkanut kuivaksi, tuosta vain. Ilmoitti tuossa eilen ettei halua vaippaa päälleen, selvä, ei pistetä. Sanoin vain että ilmoittaa sitten kun on pissahätä, niin mennään potalle. Ja niinhän tuo tekikin, riisui kalsarinsa pois ja lähti vessaa kohti. Äiti vähän epäilevänä perässä ja siellähän tuo seisoi pöntön edessä ja pissasi, kuin iso mies konsansaan. Ja voi sitä ylpeää ilmettä naamalla kun oli tarpeensa tehnyt :) Ja äiti kehui..

Ulkona ollessa ja nukkuessa kyllä pidetään vielä vaippaa..vaikka kuivahan tuo on ollut aamulla herätessä ja ulkoa sisään tullessa. Ja niitä vahinkojahan vielä tulee tapahtumaan varmasti riittävästi, mutta pissaahan se vain on..

Mini on alkanut puremaan, kunnolla. Tissistä. Lujaa. Tällä hetkellä molemmat tissit ihan haavoilla ja verta vuotavina kun tuo iskee naskalinsa kiinni, imetyshetkistä on rentoutuminen ja toisen seurasta nauttiminen kaukana, kun koko ajan pelkään koska puraisee taas. Se kun tuntuu sen verran kamalalta. Huokaus. Kai tuo sen jossain vaiheessa lopettaa. Mielessä kävi jo kyllä hetkellisesti, että lopettaisin imettämisen..mutta ehkä en sitten kuitenkaan. Tässä on jo oppinut ennakoimaan tuota puremista ja ehdin vetämään tissin pois suustaan ennen kuin ehtii puremaan..ja toivottavasti Mini lopettaa tuon ihkaihanan tapansa kunhan tuo kiusaava tuloillaan oleva kolmas hammas vain tulisi läpi.

Tänään oli Minin 6kk-neuvola. Painoa 7580g ja pituutta 69 cm. Paino menee -10 käyrillä, mutta tuo terkkari ei ollut huolissaan, enpä sen puolen minäkään. Ei ollut onneksi tuo meidän oma terkkari tällä kertaa, vaan joku muu. Ja tämä vieraileva täti olikin aivan ihana tapaus. Sanoin tuosta puremisesta ja tuo vain lohdutteli, että kyllä Mini sen varmasti lopettaa tässä ajan myötä, ei sen takia kannata imettämistä kuitenkaan lopettaa! Meidän oma terkkari kun olisi aivan varmasti kehoittanut siirtymään pulloon. Jaksoi ihastella, kuinka jaksan käyttää kestovaippoja edelleen, niistä kun on niin paljon ylimääräistä vaivaa..joopa joo, tuossa samallahan ne menee, mitään vaivaa ole, jos ei niin halua ;o) Niin ja sanoipa tuo täti, että Elohopea puhuu tosi paljon ja selkeästi 2-vuotiaaksi, meidän oma täti oli passittamassa Elohopeaa puheterapeutille viime kerralla..

Heh..neuvolassa täti kysyi Elohopealta, että onko tullut pipi poskeen, kun tuolla komeilee siinä hieno naarmu, (puistossa kun tuli pää edellä alas leikkiautosta) Elohopea vain nyökkäsi ja alkoi esittelemään muitakin naarmujaan, somessa pikkuinen jälki, kun törkkäsi sen kuumaan paistinpannuun ja mustelmatkin esitteli. Hyvin hyvin ylpeä jokaisesta jäljestään.. =D

Sisko toi eilen hääkuvat ja löytyi sieltä onnistuneitakin kuvia, mallit kun tietää, niin vähän epäilytti ;o) Nyt enää pitäisi valkata noista se paras ja teettää vähän lisäkuvia ja postitella niitä :)

Mitäs vielä. Eipä kai mitään..raksuttaa hiukkasen tyhjää. Kai tämä rauhallinen hetki tekee tehtävänsä..