Aamulla kävästiin kaupassa koko perheen voimin, huomisia synttäreitä varten piti hakea leipomisvärkkejä ja valmiitakin herkkuja, nyt sitten pitäisi enää aloittaa se leipominen. Tänään tehdään jo kakkupohja sekä suvun diabeetikon pullat, muut taitavatkin jäädä sitten huomiselle. Huomiseksi jää kaiketi myös imurointi ja sen sellainen siivous, paikkojen järjestelyn voisi hoitaa jo tänään. No, katsotaan mitä jaksetaan loppujen lopuksi ja mitä ei ;o) (näistä jutuista en osaa enkä jaksa enää edes stressata).

Minillä ei ole enää eilisestä lähtien ollut kuumetta, yskä enää kiusaa pikkumiestä. Nyt on sitten Elohopea aloittanut yskimisen, joten onko tuo taudin seuraava uhri? Toivottavasti katoaisi pois ennen kuin tuleekaan!

Maanantaina ukkokulta lähtee sitten Ranskaan työmatkalle ja kotiutuu vasta lauantaina. Vähän mietityttää, miten jaksan tuon ajan täällä kotona yksin, mutta vaihtoehtojakaan ei taida olla ;o) No, pitänee kehitellä vain riittävästi ohjelmaa, niin ei jäädä neljän seinän sisään homehtumaan..

Mutta nyt pois koneelta, särkee selkää taas niin tajuttomasti, että meinaa itku päästä..