Tänään lähdettiin tuon mieskaksikkoni kanssa Helsinkiin jouluostoksille, isompi mies lähti koulusta ennen aikojaan, joten aikaa löytyi kerrankin :)

Ensimmäisenä suunnattiin Stockmannille tutkimaan sitä jouluosastoa..on jo rutiini miehen kanssa, ei me sieltä mitään koskaan osteta, mutta ihaillaan niitä kaikkia ihania tavaroita ja koristeita..

Kierreltiin kaupoissa ja löydettiinkin aika mukavasti lahjoja, jotkut on vielä ostamatta kylläkin. Käytiin myös syömässä. Mentiin Pizza Huttiin ja siellä oli se lounasbuffet..eli syö 7,90 eurolla niin paljon pizzaa, pastaa ja salaattia kuin haluat. Ja niinhän me syötiinkin.. Oma saldo..8 pizza-slicea ja kasa salaattia. Mies söi 5.. Mutta tässä kohdin voin kai vedota raskauteen ;o)

Mutta ei tuota kaupoissa kiertelyä jaksa kovinkaan usein..on taas kiva vain istua kotona ja olla. Varsinkin kaikki se väenpaljous ja tungos ahdistaa aika ajoin..varsinkin kun nuo ihmiset ovat niin...

Nyt pitää suunnata telkkarin ääreen katsomaan vihoviimeistä Frendien jaksoa. Kävin kyllä jo viikko sitten netistä kurkkimassa jakson juonen, joten tiedänkin jo mitä siinä tapahtuu.. =D Sinkkuelämästä en mutten ole kurkkinut ennen aikojani..siinä pidän jännitystä yllä, valitseeko Carrie Mr. Bigin vai venäläisen..