Pakko se vain on myöntää että päiväunet tekee ihmeitä ;o)

Esikoinen tuolla jatkaa vielä uniaan, itse nousin tunnin nukkumisen jälkeen. Kyllä olo vain on paljon pirteämpi taas. Vaikka kuinka nukkumaan mennessä kapinoin vastaan, että jos tänään jättäisin väliin, mutta..

Toisaalta takaraivossa ääni taas käski (ei, en kuule oikeasti ääniä pääni sisällä ,oD) mennä nukkumaan, niin jaksan paremmin olla pojan kanssa illan kahdestaan. Miehellä kun on koulua kahdeksaan asti illalla. (mutta onneksi menee sinne vasta 16.30 aikoihin..)

Nyt olen sitten hurahtanut käsitöihin :) Villavaippahousut odottavat vain kokoonparsimista, nyt työn alla on lapaset miehelle. Uusimmassa Pirkka-lehdessä oli muuten aivan ihanan Ponchon ohje, pitää ottaa se talteen ja kokiella jos saisi sen joskus aikaiseksi tehdä. Olen myös miettinyt että josko ostaisi oman ompelukoneen. Omalla sekä miehen äidillä kyllä on molemmilla ompelukoneet, joita kyllä halutessani saisin käyttää, mutta jotenkin se olisi helpompaa ommella kotona aina silloin kun se inspiraatio tulee. Noita kestovaippojakin kun olisi niin kiva väsätä itse lisää.. ;o)

Jos vielä palaan tuohon mies-asiaan, josta kirjoitin viimeksi..niin ne taitaa olla kaikki samanlaisia nuo vastakkaisen sukupuolen edustajat.

Kirjoiteltiin kavereiden kanssa (tuolla meidän postituslistalla..) miehistä ja joka puolelta tuli purnausta samasta asiasta. Meidän mies ei onneksi istu koneella pelien ääressä oikeastaan koskaan (ja jos joskus istuu, niin sen kyllä suonkin..) päinvastoin kuin monen muun miehet. Tultiin vain siihen johotpäätökseen, että tuollaisia ne miehet oikeasti vain ovat. Eikä aina syynä tarvitse olla se, että anopit olisivat hemmotelleet poikansa siihen, koska näin ei aina ole. Ehkä se vain on miesten geeneissä..

Harkittiin myös että mentäisiin lakkoon. Miehet saisivat muutaman päivän ajan pyörittää arkea ja sanoa sen jälkeen kuinka helppoa se on, kuinka paljon sitä omaa aikaa onkaan ja kuinka kotiäitinä olemista ei voi sanoa raskaaksi.. ;o)

Ehkä nuo miehet oikeasti luulevat, että emme tarvitse ja kaipaa sitä omaa aikaa itsellemme, jos emme sitä erikseen vaadi. Ehkä nuo ajattelevat meidän oikeasti haluavan tehdä tätä kaikkea yksin 24 h vuorokaudessa. Ehkä nuo oikeasti olettavat pyykkäyksen, ruuanlaiton yms. olevan meille aina niin mieluista tekemistä..

Kai sitä taas tullaan siihen johtopäätökseen, että sitä on vain pakko pitää omia puoliaan ja vaatia omia oikeuksiaan. Ei nuo miehet taida putkiaivojensa kanssa aina hoksata kaikkea.. ;o)