Eilen oli vuorossa äidin hemmottelupäivä :)

Lähdettiin pojan kanssa heti aamusta Keravalle, missä tavattiin mummi. Kierreltiin kaupoissa hetkisen ja sitten käytiin hakemassa isäni auto lainaan ja otettiin suunta tuttujemme luo, missä kosmetologituttumme teki hoitoja.. (Miten sen nyt kirjoittaisi fiksusti)

Poika oli siellä kuin kotonaan. Kun oltiin saatu ulkovaatteet riisuttua poika kiipesi istumaan katettuun pöytään ja vaati ruokaa. No, meillekkin syötäväksi se ruoka oli tarkoitettu joten mikäs siinä. Ja hyvä, että poika pitää itse huolta, että saa mahansa täyteen ;o) Poika tutki paikkoja, kiipeili sohvilla ja nojatuoleilla ja juoksenteli huoneesta toiseen. Kiusasi rottia (jotka oli häkissään) ja jutteli taukoamatta. Laitoin sitten elohopean nukkumaan juuri ennen omaa vuoroani, niin mummi pääsi vähemmällä.

Kyllä oli ihanaa vain maata tuolissa ja nauttia olostaan. Tai, nauttia ja nauttia. Finnien puristelu ja kulmien nyppiminen eivät kuuluneet siihen nautinnollisimpaan osioon, mutta muut kyllä. Sain myös hyviä vinkkejä oman ihoni hoitoon ja kulmien siistimiseen. Uskokaa tai älkää, niin olen siistinyt kulmani miehen partahöylällä ;o) Sitä on mukamas niin kiireinen, ettei nyppimiselle ole aikaa. No, noottia menetelmästä tuli ja lupasin pyhästi lopettaa pahan tapani..

Poika heräsi ennen kuin hoitoni oli loppunut. Mummi haki pojan terassilta sisään ja yrittä antaa maitoa omasta tutusta pullosta. Ei huolinut. Istui jonkusen minuutin tuolissa tyytyväisenä, kunnes taisi huomata ettei se äiti ilmestykkään mistään. Alko kamala huuto. Mummi yritti ensin rauhoitella poikaa, mutta ei auttanut. Toi sitten minulle ylös (siinä vaiheessa jo oltiin valmiita..) ja poika pääsi äitin syliin. Lohduttomasta itkusta ei meinannut tulla loppua sitten millään, nyyhkytti vain ja piti lujasti kiinni. Ja auta armias, jos yritin laskea pojan sekunniksi lattialle, huuto alkoi uudestaan. Niinpä me sitten syliteltiin jonkusen aikaa..

Meni tuo autolla ajokin ihan mukavasti, vaikka viime kerrasta on taas aikaa. Omaa autoa kun ei ole, niin jää tuo huristelu vähän vähemmälle. Kelit oli aika liukkaat, mutta autossa niin uudet ja hyvät renkaat, että ei mitään ongelmia..