Tai..no eileenhän me siellä jo käytiin, mutta en sitten kirjottelemaan ehtinyt missään välissä..

Mutta eileen siis oltiin sitten siellä np-ultrassa ja siellähän se meidän pikkuinen köllötteli tyytyväisenä masussa. Sydän sykki hienosti ja pikkuinen vilkutteli sieltä äitille ja isille, tuli siinä kyynel silmäkulmaan :) Pituutta on 5 cm eikä turvotuksia ollenkaan. Kaikki siis oikein loistavasti :) Kyllä nyt on ihana olo, tuossa ultrassa kuitenkin tuli vahvistus sille, että tuolla masussa joku oikeasti asustelee..Ultrakuvia ollaan tutkittu taas yhtä hartaudella kuin pojastakin silloin.. ;o) Vaikka jotkut väittävät ultran aiheuttavan keskenmenoja ja häiritsevän vauvaa, niin itse ainakin tunnun tarvitsevan sitä oman mielenrauhani takia. Ei kai se yltiöpäinen stressaaminenkaan tee kovin hyvää vauvalle. Ja sitäpaitsi..jos ultraaminen olisi jotenkin vaarallista vauvalle, niin ei kai niitä sitten tehtäisikään..

Yksi mieliteko on nyt sitten tullut, mieli tekee salmiakkia aivan kamalasti ja tässä itse asiassa mussuttelen samalla pussia tyhjäksi. Ja tottakai salmiakki on juuri niitä hieman kiellettyjä syömisiä, tai ei niitä paljoa saa syödä. No, jos nyt sitten taas pidän taukoa sen syömisestä jonkin aikaa niin voin nyt herkutella rauhassa..;o)

Sunnuntaina oli pikkuveljeni kihlajaiset. Niin se aika vain kuluu, vastahan veli oli pieni, nyt sitten suunnittelee yhteistä tulevaisuutta kihlattunsa kanssa..mihin mun pieni veli on kadonnut..? Poika taas olikin elementissään kihlajaisissa..ei ollut paikallaan varmaan sekuntiakaan. Muut vieraat kyselivätkin, että onko poika aina tuollainen, yhtä vilkas ja energinen. Juu..onhan se ;o) Onhan sitä välillä itsekkin ihan poikki ainaisesta perässä juoksemisesta ja vahtimisesta, mutta tätä tämä äidin elämä taitaa olla...

Tänään sataa taas vaihteeeksi. Se on sitten joka tiistai kun vettä tulee...meidän kun pitää tiistaiaamuisin kävellä puolen tunnin matka muskariin. No, meneehän sinne bussikin, mutta olen päättänyt olla reipas ja talssia sinne läpi tuulen ja tuiskun..tuleepahan edes vähän liikuntaakin..

Saisikohan tänään oikeasti aikaiseksi tehdä vaikka kotitöitäkin. PItäisi tyhjentää tiskikone, laittaa pyykkikone pyörimään, kastella kukat, siivota, tiskata...
Epäilen vain suuresti suunnitelman onnistumista... ;o)

Hieman myöhemmin..

klo 12.43: Nyt olen jo tiskannut ja tyhjentänyt tiskikoneen, ehkä tämä ei olekkaan aivan toivotonta.. ;o)