..kaikkea muuta.

Pojasta ei ollut tälläistä, pientä etomista kyllä, mutta ei sen kummempaa. Jos
jonkin voisin jättää väliin, niin tämä alkuraskaus on aivan kamala, Nyt en saa alas mitään, väkisin pitää jotain syödä, väsymys on aivan kamala ja olo on kaikkea muuta kuin loistava. Iltasin makaan vaan sohvalla, kun mies on tullut kotiin. Huonon olon ja väsymyksen takia en meinaa jaksaa touhuta tuon elohopean kanssa ja hermot on välillä vähän liian kireällä..

kunhan pääsee tämän alun ohi niin kai tästä raskaudesta alkaa vielä jossain vaiheessa nauttimaan..

Tänään meillä oli pojan kanssa eka muskarikin. Aika sille oli kyllä loistava, ysiltä kun alkoi jo. Piti ihan laittaa herätyskello soimaan, että päästään liikenteeseen. Sängystä kyllä ei oltaisi noustu millään, voi kun unia olisi voinut jatkaa vielä hetken aikaa..
Mukava yllätys oli, että muskarissa oli myös kevään muskarista tuttuja, eipä ihan yksin siellä oltu. Poika kyllä tykkäsi. Juoksenteli ympäri salia muiden lasten kanssa, mutta rauhoittui välillä kyllä syliin leikkimään ja laulelemaankin :) Olihan se itsellekkin mukava nähdä muitakin äitejä. Hirveästi siellä nosteltiin lapsia ilmaan ja sen sellaista, mitenköhän meikäläinen pärjää siellä mahan kasvaessa...

Ensi maanantaina on sitten ensimmäinen neuvola :) Miehen vanhemmat onneksi lupasivat tulla vahtimaan poikaa siksi aikaa, että pääsen neuvolaan rauhassa. Ihana kuulla pikkuisen sydänäänet pian :) Kohtahan saa varmaan varata aikaa siihen ekaan ultraankin.. :)

Nyt on pakko ryhdistäytyä. Lähdetään pojan kanssa tänään puistoon leikkimään, pakko tuon pikkumussukan on päästä välillä ulos, mitä siitä että äiti on vähän zombie. Ei me tänne kotiinkaan voida linnoittautua, ollaan vain napit vastakkain joka asiasta täällä neljän seinän sisällä..

Mutta nyt siis täytyy yrittää syödä jotain.. =/