..Melkein mutta ei kuitenkaan. Oikeasti tuntuu vain, että päivät ovat menneet hurjaa vauhtia ja mieleen ei nyt muistu mitään mistä kirjoittaa..

Hömps. Meikäläisen vauvakuume on kai kadonnut, vähäsen sitä nyt varmaan aina löytyy, mutta enivei. Tiistaina meillä oli meidän Listan tapaaminen taas, oli kyllä vilinää ja vilskettä, kun kokoonnuttiin lasten kera kahvittelemaan :) Siellä oli sitten muutama alle parikuinen vauvakin mukana, siinä sylissä pitäessäni ei kuitenkaan tullut mulle-vauva-heti- fiilistä, vaikka ihania nuo kyllä oli. Hitsivie, noinkohan tuo järki alkaa painaa päälle..

Nyt on sitten ollut myrskyä ja myräkkää muutaman päivän. Sisseinä ollaan kyllä kuitenkin uskaltauduttu ulos, ei täällä kestä selväjärkisenä koko päivää neljän seinän sisällä tuon kaksikon kanssa. Satoi tai tuuli, puistossa ollaan oltu. Tänään kyllä tuli tuota vettä kuin esterin sieltä, joten niin sissejä ei oltu, että oltaisiin jääty puistoruokailuun. Äiti halusi jo kuivempaa ilmastoa..

Huomenna ajateltiin mennä kaverin kanssa käymään tuolla Lasten kappelissa. Onpahan ainakin ohjelmaa meidän katraalla välillä :)

Heh. Maanantaina lähdettiin juuri kyseisen kaverin kanssa uimaan, tai tarkoitus oli. Päästessämme uimahallin pihalle karu totuus paljastui. Eihän se ollut auennut vielä kesätauoltaan. Siinä hetken aikaa mietittiin että mitäs nyt. Mutta kun lapset oli ukkokultien hoteissa, niin ei kai me heti takaisin kotiin lähdetty. Käännettiin auton nokka kohti Mäkkäriä, jos ei niitä kaloreita päästä kuluttamaan, niin hankitaan sitten lisää =D. Oli nautinto syödä rauhassa, kerrankin kukaan ei vinkunut ja kitissyt korvan juuressa.. ;o) Saatiin me kulutettua ainakin kolme varttia siellä istuskeluun..

Elohopea ei sitten nuku enää pahemmin päikkäreitä, se siitä äidin lepohetkestä. Eilen sain tuon tainnutettua unille päivälläkin, mutta muina päivinä yritys on ollut turha. Valvokoon sitten, meneepähän ainakin ihanan helposti illalla nukkumaan..

ÄÄh. Pakko mennä pissalle..

Muoks. Elohopea sai himmeän raivarin kun ei saanutkaan leipää, yliväsynyt raukka. Kannoin toisen sänkyyn ja 5 minuutin huutamisen jälkeen tuo sammui sinne. Kyllä niille unille välillä on tarvetta..