..ja narulla kuivumassa :)

Vaikka on tähän muutaman päivän kestoiluun mahtunut jo mukavasti hermojen menetyksiä ja ajatuksia luovuttamisesta (vain hetkellinen mielenhäiriö..) niin eiköhän tämä ole sen arvoista. Vaikeinta on kai muistaa vaihtaa vaippa tarpeeksi usein. Noissa kertakäyttöisissähän on se että voi pitää vaikka koko päivän samaa vaippaa ja housut pysyvät kuivana (no, ehkä hieman epämukavaa vaipassa olevalle..) mutta näissä meidän viritelmissämme on kyllä kaksi tuntia ylärajana, siinä vaiheessa on kyllä yleensä kalsaritkin jo märkänä..

No, virheistään aina oppii..eli enköhän tässäkin asiassa. Päikkäreillä, yöunilla ja ulos lähtiessä pojalla on edelleen kertikset. Näin alkuun totutellaan kestoihin täällä kotioloissa ja uskaltaudutaan ulos niiden kanssa hieman myöhemmin. Luultavasti öisin pidetään loppuun asti kertistä tuon meidän megapissijän kanssa..

Pitäisi täyttää muuten vanhempainetuushakemuskin. Äsken sitä vähän yrittelin, mutta hermot meni jo. Pitänee odotella ukkokultaa kotiin ja taistella paperin kanssa yhdessä. Miksiköhän muuten Kelan lomakkeet on aina yhtä epäselviä ja vaikeita täyttää.

Rahan menoa tuntuu taas riittävän. Mikäköhän siinä on että kaikki isot laskut kertyy aina samalle kuulle? Nyt meni maksuun iki-ihana tv-maksu 193 euroa, vakuutusmaksu melkein 90 euroa sekä netti/miehen puhelinlasku. Tililtä lähtenyt summa oli jo mukava..=/

Tämä äiti alkaa kait hoitotädiksikin tässä keväällä jos hyvin käy. Kaveri tarvitsee muutamana päivänä viikossa kahdelle lapselleen hoitajaa omien opiskeluiden takia, joten ilmoittauduin vapaaehtoiseksi. Tuleepahan toimintaa vähän meidänkin päivään ja tälle äidille tottumista olla erossa tietokoneesta koko päivän ;o)

Mutta kaikki on vielä avoimena..