Eilen käytiin kaupassa kun mies tarvitsi uuden kauluspaidan ja kengät häitä ajatellen, oli sitten tuplat matkassa, niin sai Elohopeankin istumaan paikallaan..no, istui ja istui. Kiipesihän tuo sieltä rattaista pois muutamaan otteeseen ja sovitteli kenkiä jalkaansa, tekihän isikin niin ;o) Ja laittoi omat kenkänsä sinne hyllyyn hienosti..siinä oli vain äidillä lähtiessä etsimistä, että löydettiin kengät takaisin jalkaan.. =D

Ostettiin Elohopealle sitten jätski kun lähdetiin kaupasta, tuo oli jaksanut kuitenkin niin hienosti olla siellä mukana. No, kun oli saanut syötyä sitä sen verran että enää vohveli oli jäljellä, nappasi Mini sen käteensä ja oli viemässä sitä suutansa kohti, onneksi ehdin väliin ;o) Yritti vielä toisenkin kerran sitä nappasta, mutta ehdittiin estää. Elohopea vain katsoi, että se vei mun jätskin, kun ajattelin että saattaisi vaikka hutkaista pikkuveljeä, kun vie kädestä jätskitkin..

Samoin kotona Mini kyllä repii Elohopeaa hiuksista jos tuo kuontalonsa liian lähelle, puree sormesta jos sitä vie liian lähelle suuta, yrittää nuolla jos naama on liian likellä toista, repii vaatteista...ja Elohopea vain kärsii hiljaa, välillä kyllä kuuluu, että "äiti apua..". Kyllähän me kielletään Miniä, sen takia, että Elohopea huomaa, että Minillä ei yhtään sen enempää ole oikeutta viedä kädestä mitään yms, että Elohopealla on samat oikeudet kuin Minillä. Tuo puolivuotias kun ei varmaan ole pahemmin kiinnostunut kielloista, eikä se ideana olekkaan..

Nyt Mini huutelee äitiä, tankkauksen aika..