Jei. Minin paino menee enää -10 -käyrillä, eikä ole laskusuunnassa, kuten tähän asti. Neuvolassa käynti siis takana, kuukauden päästä sitten taas uudestaan 1,5-vuotiskäynnille. Tässä on Minityisen kanssa ravattu kiitettävissä määrin neuvolassa tuon elinaikana, joten se olisikin aikasta hienoa jos käyntien määrä vaikka normalisoituisi. Mitä muuten pitäisi vastata neuvolatädin kysymykseen "mitä kuuluu?". Joo, kaikki menee päin persiitä ja elämä potkii päähän, kiitos kysymästä. "Eipä tässä sen kummempia" on kai se normaalimpi vastaus..

Pitäisi mennä väsäilemään Elohopealle vielä kerhoeväitä, jätkä tilasi kurkkua joten kurkkua tulee saamaan. Alkaa vaan kerhotäti kohta kuvitella äiteen pitävän lastaan dieetillä, kun pelkkää kurkkua eväänä aina ;o) Meillä onkin niin pulskat lapset, että dieetti olisi tarpeen..suklaa-sellainen tai jotain..

Kamala hinku lähteä ulkomaille asumaan, ties mistä johtuu. Olisi oikeasti aika buenoa viettää vuosi pari ulkomamailla ennen Elohopean koulun alkamista. Jos saisi ukkokullan innostumaan asiasta, sehän niitä töitä meidän perheessä tekee, enkä minä ;o) Elohopean mukaan äiti, hän ja Mini tekevät töitä kotona ja sehän sopii. Mihin sitä nyt oikeastaan täältä kiirekään pois olisi. Sitä ei koskaan tiedä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan..

Mutta niin. Niitä kurkkuja pilkkomaan.