Tänään tipahti postiluukusta ensimmäiset netistä ostamani kestot..ja kyllä niitä tuli hypisteltyäkin :) Pistettyä lisäimua sisään ja vain ihailla niitä..
Nyt alan vähitellen ymmärtämään sitä, että jotkut hurahtavat kestoihin aivan täysillä. Sitä kohti ollaan varmaan täälläkin menossa. Nyt suunnitelmissa on tehdä niitä myös itse, siihen vain tarvitsen ainakin alkuun miehen äidin apua hiukkasen..

Pojan kummitäti tuli miehensä kanssa jouluvisiitille tänään. Poika oli heti alusta alkaen aivan innoissaan kun näki ketkä sieltä tulivat ja touhusi sekä pelleili koko ajan. Kummitäti miehensä kanssa jaksoivat leikkiä ja riehua pojan kanssa vaikka kuinka paljon ja poika tottakai nautti joka sekunnista. Poika sai avata myös saamansa lahjan, joka sisälsi ihanan Tiikeri-collegeasun (äiti kun on pahimmanlaatuinen Tiikeri-addikti..) Poika oli mukavan väsynyt vierailusta ja nukahti taas kerran omin päin sänkyynsä :) Sitä on jo jatkunut useampana iltana putkeen.. (pitää koputtaa puuta..)

Poika rakastaa mainoksia yli kaiken. Siis telkkarista tulevia mainoksia. Ohjelmista niinkään ei välitä, mutta kun alkaa mainoskatko poika jähmettyy paikoilleen ja tuijottaa lumoutuneena töllöä. Tietää osassa mainoksista tietyt liikkeet, joita myös tekee. Paras taitaa olla se Zed-mainos, jossa miesääni kuiskaa lopuksi "Zed on kaikkialla". Ennen tätä miesääntä poika kuiskaa jotain epämääräistä..ja tätä on tapahtunut jo jonkusen aikaa aina samassa kohtaa mainosta ;o)

Huomenna haetaan vihdoin ja viimein se kauan kaivattu kantoliina :) Nyt sitten päästään harjoittelemaan noita sidontoja :) Niin..ja huomenna haetaan taas lisää kestovaippojakin...