Melkein kaikki on tänään mennyt pitkän kaavan mukaan, yöunia lukuunottamatta. Aamulla herätys oli jo kuuden jälkeen, vähän ennen puoli seitsemää. Mini piereskeli, möyri, potki, huiski ja jutusteli meidän välissä. Ajateltiin, että jos ei reagoida mitenkään, niin jatkaisi uniaan. Turha toivo. Mies meni Minin kanssa pois ja jatkoin uniani reippaan puoli tuntia, kunnes Elohopea heräsi, räväytti keittiöön valot päälle, niin että loisti suoraan meidän makkariin ja piti Minin kanssa sen verran meteliä, että turha edes yrittää nukkumista. Siis ylös.

Isänpäivää sitten vietetäänkin pitkän kaavan mukaan. Tänään päästiin lähtemään harvinaisen aikaisin liikenteeseen, olimme melko yllättyneitä istuessamme bussissa jo puoli kymmenen aikaan. Mutta olipahan Elohopealla ja E-serkulla kerrankin paljon aikaa leikkiä yhdessä mummin ja vaarin luona.

Päiväunetkin meni periaatteessa pitkän kaavan mukaan. Elohopea nukkui reilut kahden tunnin unet ja Minikin yli tunnin, mikä on melkoisen hyvin muualla kuin kotona nukkuessa. Äiti ehti hetken aikaa levähtää (no, tehtiin kyllä miehen siskon kanssa ruokaa sillä välin..).

Pyykinpesukin meni pitkän kaavan mukaan, ikävä kyllä. Pitäisi muistaa katsoa pyykkikoneen nappien asennot ennen sen päälle laittoa. Tänään illasta piti laittaa vaippapyykit koneeseen, niin huomenna on Keravan reissullakin vaippoja. Elohopea, kukas muukaan, oli insinöörin poikana käynyt vääntelemässä ja painelemassa nappeja sydämensä kyllyydestä, joten vaipat sai esipesun (no, ei ollut varmaan pahitteeksi..), eikä ohjelma ollut pikapesuna kuten yleensä. Aloin meinaan jossain vaiheessa ihmettelemään kun kone vain pyörii ja pyörii, yleensä kun tuntuisi menevän hiukkasen nopeammin läpi. No, on juu puhtaat vaipat varmasti.. =D

Mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Pyykit ovat jo kuivumassa, joten toiveissa on, että edes jotkut vaipoista olisi huomenna käyttövalmiita (=ei niin kosteita).

Mies on liimautuneena telkkarin ääreen, joten tässä pitäisi vähän keksiä itselleen ajankulua. Nukkumaanhan ei voi mennä..