Eilen pääsin kuin pääsinkin uimaan :) Kyllä teki taas hyvää..jutella kaverin kanssa kaiken maailman asioista, olla hetken aikaa ilman noita minun rakkaita miehiäni ja liikkua. Tänään jos vaikka oikeasti saisi vaikka aikaiseksi jumpata täällä kotona.. sitten voisikin jo vetäistä rastin seinään ;o)

Tänään oltiin ensimmäistä kertaa seurakunnan perhekerhossa. Alussa oli "kynttilähartaus", sytytettiin kyntiilä pöydälle, laulettiin laulu ja rukoiltiin lasten rukous. Sitten laulettiin vielä muutama laulu ja lapset saivat säestää erilaisilla soittimilla. Tämän jälkeen lapset saivat mehua ja keksin ja sitten otettiinkin lelut esiin.

Vaikka olinkin ihan outona joukossa, tuntui porukka siellä olevan mukavaa :) Juttelin muutaman äidin kanssa siellä ja, no enimmäkseen vahdin pojan touhuja. Poika kyllä tykkäsi hirveästi olla siellä, leikki muiden lasten kanssa hienosti ja hihkui onnessaan. Jaksoi istua kiltisti myös paikallaan mehun ja keksin ajan :) Jatkossa uskallan sitten myös itse juoda kahvia tai teetä siellä ja jättää pojan ohjaajien vahdittavaksi ;o) Tuo kerho on hyvä sitten keväälläkin kun on myös vauva, niin poika pääsee ikäistensä seuraan ja hetkeksi aikaa irti näistä kotiympyröistä..

Tällä viikolla on kyllä ollut ohjelmaa, maanantaina taidettiin vain käydä kaupassa ja touhuttiin normaaleja kotona. Tiistaina oltiin muskarissa ja minä illalla uimassa, tänään keskiviikkona kerho, huomenna nähdään kaverin kanssa jolla on 11 päivää meidän poikaa vanhempi tyttö ja perjantaina meillä on asukaspuiston muskari..

Mutta kiva näin. Turhaa sitä kai jää tänne kotiin mätänemään neljän seinän sisälle..