Taas vaihteeksi tuossa sunnuntai-illasta lähtien alkoi valot räpsymään ja sähköt katkeilemaan. Tiistaina sitten joka kerta kuului myös kamalaa meteliä sulakekaapista, rätinää ja paukkumista. Siinä vaiheessa sitten sammutin pyykkikoneen ja tiskikoneen ja muutenkin olin aika vähillä sähköillä, paukkuminen jatkui edelleen. Päätin sitten soittaa huoltoon ja huoltomies tuli käymään, sanoi tulevansa sähkömiehen kanssa myöhemmin uudestaan.

Sähkömies tuli ja kurkkasi sulakekaappiin ja sanoi kaiken olevan siellä päin persettä. Jälkeenpäin rakennettu sauna oli liitetty sinne ihan väärin ja nyt sitten piuhat sun muut kärähteli siellä ja oli jo sulaneetkin..hienoa!! No, antoi jotain ensiapua sulakkeille ja sanoi tulevansa muutaman viikon päästä uudestaan, siellä kun pitää tehdä suurin piirtein kaikki uusiksi. Onneksi ei muuten tule meidän maksettavaksi..

Pojalla on taas kuumetta, mutta taitaa johtua noiden hampaiden tulosta. Pojalla on ottanut joka kerta tosi koville tuo hampaiden tekeminen ja kuumetta on ollut melkeinpä joka kerta. Poika on kyllä melkein yhtä energinen kuin yleensäkkin, vähän enemmän kyllä istuskelee sylissä ja rauhassa paikallaan, mutta muuten meno on sama.. Toivottavasti kuume laskee lauantaihin mennessä, silloin kun täällä meillä olisi se äititapaaminen ja olisi kiva taas nähdä muita. Tylsää jos joutuu perumaan..

Tänään pääsen taas lenkille :) Ilman on kyllä vähän sateinen, mutta eiköhän me silti kaverin kanssa reippaana lähdetä lenkille. Tekee hyvää kuitenkin, sateesta huolimatta.

Keskiviikkona oli taas se seurakunnan perhekerho, poika tykkäsi kyllä olla siellä ja leikki tyytyväisenä. Tykkäsi lauluista mitä laulettiin ja söi keksinsä ja mehunsa hienosti muiden kanssa pöydän ääressä. Itselläni oli taas vähän tylsä-olo-päivä ja koko kerho tuntui tyhmälle. Siellä kun kaikki tuntee jo toisensa ennestään, niin olo oli vähän ulkopuolinen. Ei sinne muiden jutusteluihin oikein päässyt mukaan vaan seurasin sitten yksinäni pojan leikkimistä. Sitä kun ei vaan ole kovinkaan sosiaalinen niin se on vaikeaa soluttautua mukaan..

Mutta nyt poika heräsi. Pitänee mennä :)