(Tipahti sähköpostiin tälläinen..)

Kuusi avioitunutta miestä pudotetaan kuudeksi viikoksi saarelle kullakin mukanaan yksi auto ja neljä lasta. Jokainen lapsi harrastaa kahta urheilujia ja käy joko musiikki- tai tanssitunneilla.

Pikaruokaa ei ole.

Joka miehen tulee huolehtia neljästä lapsestaan: pitää hänelle osoitettu talo puhtaana, korjata kaikki kotiläksyt, auttaa koulun tiedeprojektien loppuunsaattamisessa, tehdä ruokaa, pyykätä ja maksaa lista "mukamas"laskuja ilman riittävää määrää rahaa.

Lisänä.. jokainen mies joutuu budjetoimaan rahaa ruokaostoksiin joka viikko.

Jokaisen miehen tulee myös viedä jokainen lapsi tapaamaan lääkäriä,hammaslääkäriä ja hiustenlikkaukseen. Hänen tulee myös tehdä leivoksia tai kuivakakkuja sosiaaliseen tilaisuuteen.

Jokainen on vastuussa itselleen osoitetun talon sisustamisesta, kukkien istuttamisesta sen ulkopuolelle ja ylipäätään talon pitämisestä esiteltävässä kunnossa koko ajan.

Miehillä on pääsy televisiolle vasta, kun lapset ovat nukkumassa ja hommat on hoidettu. Kaikilla on vain yksi yhteinen TV.

Jokaisen isän tulee tietää kaikkien TV:stä tulevien typerien laulujen sanat ja joka ainoan typerän ärsyttävän piirroshahmon nimi.

Miesten tulee sheivata jalkansa ja käyttää päivittäin meikkiä, jonka he itse laittavat joko ajaessaan autolla tai tehdessään neljää lounasta. Heidän tulee tehdä itsestään vastustamattomia koruilla, käyttämällä epämiellyttäviä mutta tyylikkäitä kenkiä, pitää kyntensä lakattuina ja kulmakarvat muotoiltuina.

Yhtenä viikkona näistä kuudesta heidän tulee kärsiä vakavista vatsakrampeista, selkäsäryistä ja saada äärimmäisiä selittämättömiä mielialanvaihdoksia ollen silti kertaakaan valittamata tai hoitamatta muita velvollisuuksiaan hyvin.

Heidän tulee osallistua viikoittaisiin koulun vanhempainyhdistyksen ja seurakunnan kokouksiin ja löytää aikaa ainakin kerran viettää iltapäivä puistossa tai vastaavassa ympäristössä.

Heidän tulee rukoilla joka lapsen kanssa joka ilta, samoin kylvettää heidät, pukea heidät, pestä heidän hampaansa ja harjata heidän hiuksensa aamuisin seitsemään mennessä.

Jokaisen kuuden viikon jakson kuluttua pidetään testi, ja jokaisen isän tulee tietää kaikki seuraavat asiat:

  • joka lapsen syntymäpäivä, pituus, paino, kengän koko, vaatteiden koko ja lääkärin nimi.
  • Myös lapsen pituus ja paino syntyessä, ajankohta ja synnytyksen pituus.
  • jokaisen lapsen suosikkiväri, keskimmäinen nimi, lempivälipala, lempilaulu, lempijuoma, lempilelu, suurin pelko ja myös, miksi lapsi haluaa tulla isona.

Heidän tulee siivota lapsen pahoinvoinnin jäljet kolmelta yöllä ja tämän jälkeen viettää loppupäivä hoitaen lasta ja pitäen tätä kädestä tai jalasta odottaen, että tämä voi paremmin..

Jokaisen miehen tulee tehdä intiaaniteltta = tiipii kuudella hammastikulla,tortillalla ja yhdellä kirjanmerkillä, samoin heidän tulee saada 4-vuotias syömään herneensä.

Lapsien viikoittain suorittama äänestys yhden miehen poistamiseksi saarelta perustuu miesten suoriutumiseen.

Viimeinen mies voittaa ainoastaan, mikäli hänellä on yhä riittävästi energiaa olla intiimisti puolisonsa kanssa hetken varoitusajalla.

Mikäli viimeinen mies voittaa, hän voi pelata saman pelin uudelleen ja uudelleen seuraavien 18-25 vuoden ajan saavuttaen lopultakin oikeuden tulla kutsutuksi Äidiksi!