Tänään tehtiin kutakuinkin viimeiset joululahjaostokset, muutama pitää vielä ostaa, mutta suurinpiirtein homma hanskassa :) Helpotuksen huokaus..

Kyllä kaupassa sitten olikin porukkaa..taitaa tämä joulukuu olla tätä aikaa. Iltaisin töiden jälkeen kaupat pursuaa ihmisistä..ei kiitos meille. Onneksi ruokaostokset teen aamupäivästä parina päivänä viikossa, silloin ei muita asiakkaita niin paljoa ole, pääsee eteenpäin ongelmitta..

Ollaan päätetty, että poikaa ei lahjota kamalalla lahjamäärällä jouluna. Eikä tuo elohopea edes tajua vaatia lahjoja, miksi sitten syytää niitä kaksin käsin? Yksi lahja kaikilta riittää. Ajatus on se tärkein, ei se montako lahjaa tulee. En halua totuttaa poikaa materiaan, sitä paitsi huone purusaa jo nyt leluista (serkun peruja..) eikä lisää tarvita hetkeen. Isovanhemmille on ilmoitettu, mitä tarvitaan niin ei tule turhaa krääsää kertymään kaappeihin..

Pitäisiköhän sitä alkaa vähitellen laittamaan joulua täällä kotona. Ulkona on niin ankean harmaata kun nuo lumetkin alkaa sulamaan. Voisi piristää kynttelikkö ja jouluvalot ikkunassa edes hieman. Olen myös ajatellut alkaa polttamaan kynttilöitä iltaisin pojan mentyä nukkumaan..luo vähän tunnelmaa..

Enää 23 päivää reissuun lähtöönkään, niin se aika vaan menee. Kohta sitä köllötellään etelän auringossa kaukana kotisuomen loskasta :) Poika saa olla munasillaan päivät pitkät ja leikkiä rannalla hiekalla sydämensä kyllyydestä..

Söin äsken 300 g:n sipsipussin yksin :) Nyt sitten päätin että saa riittää hetkeksi aikaa. Ennen synnytystä en enää yhtään sipsipussia osta..yritys hyvä kymmenen..

Huomenna siskon poika tulee meille yökylään. Käyn päivällä hakemassa pojan suoraan koulusta ja lauantaina mennään leffaan miehen ja siskon pojan kanssa katsomaan Ihmeperhe, poika menee mummille hoitoon siksi aikaa..

Mutta nyt suihkun kautta nukkumaan..