Haluatteko kuulumisia? Meillä on vesirokkoa ja sen sellaista. Jippikajei.
No, mutta tänään ei oltukaan koko päivää kotosalla, vaan aamusta huonosti nukutusta yöstä huolimatta suunnattiin poiken serkkujen luokse kyläilemään, josko nuorempi tytöistäkin saisi vielä meiltä rokon. Teki ihan hyvää joo päästä välillä pois kotoa, tiedätte varmaan.

Noh, tiistain ja keskiviikon välinen yö kun meni kyllä ihan penkin alle. Pojat menivät nukkumaan klo 20.30 pintaan, mutta kiitos kutinan, pikkupotilas heräsi klo 22 ja nukahti vasta klo 04 uudestaan. Siinä välissä nuo ihanaiset kuusi tuntia meni kitistessä ja vinkuessa (siis tuolla pienimmällä..), toivoen tuon lapsen hiljenevän
(äiti- ja isi-ihmiset) sekä pienillä toiveilla torkahtelusta (edelleen äiti- ja isi-ihmiset). Aamusta samainen lapsi heräsi jo klo 6.30, joten saimme unta kalloomme sen 2,5 tuntia. Loistavaa, eikö. Aamulla herätessä olo oli..no, hieman nuutunut. Päivä meni mukavasti hoidossa olleen veljen tytön perässä juostessa sekä kylässä olleen lukioaikaisen kaverin kanssa jutustellessa. Kävästiinpä kaverin kanssa muutamaan otteeseen katselemassa lähistöllä työskenteleviä asfalttimiehiä (no okei, vietiin oikeasti Elohopea kerhoon ja palattiin takaisin..).

Ja mentiinkö me edes aikaisin nukkumaan illalla, vaikka suunniteltiin? Ei. Hetken aikaa istuttiin sohvalla kumpikin tahoillamme. Hetken hiljaisuuden jälkeen katsoimme toisiamme ja heitimme ilmaan kysymyksen "jos me nyt pikaseen ihan vähän vaan.." (hah..ei meillä seksiä harrasteta). Ja tadaa. Rökitin ukkokullan keilauksessa ja huomasin olevani melkoisen pro tenniksessä etukentällä pelatessa. Elohopeakin pieksee isänsä nyrkkeilyssä ihan täysin, joten nk. perheenpää on vähän alakynnessä.. (eikä me Elohopean kanssa edes treenata täällä päivisin..)

Pitäisi kai äristä taas, kun kyseinen tapaus lähti vasta puolisen tuntia sitten töistä ja kotiutuu töistä siis vasta 21.30 aikaan. Mutta en edes jaksa. Tähän kun vaan vähitellen tottuu..

Huomista perhekerhoa varten on leivottuna mustikkamuffinseja (kyllä tuli taikinakulho putsattua kolmeen pekkaan melkoisen tehokkaasti) ja keskustelun alustuskin on työstetty,
joten kaikki alkaa olemaan hoidossa. Oikeasti suunnittelin kyllä vielä peseväni nyrkkipyykkinä muutamat pesua odottavat rintsikat, mutta kuka hullu niitä enää tähän aikaan alkaa jynssäämään? Minä kaiketi..