Haukottelen tässä näytön ääressä. Tiedän että olisi fiksumpi olla nukkumassa kun poikakin on päiväunilla, mutta..addikti mikä addikti ;o)

Poika siis nukkui viime yön erittäin huonosti, heräsi varmaan taas parin tunnin välein eikä meinannut rauhoittua sitten millään. Joko on tulossa hampaita tai heräilee ihan muuten vaan. Jossain vaiheessa aamusta mies sitten kävi hakemassa pojan meidän sänkyyn nukkumaan, kun nousi itse töihin ja jatkettin pojan kanssa sitten vielä unia. Herätessä huomattiin sitten että vaippa oli taas kerran vuotanut ja meidän sängyssä olikin mukava läiskä taas. Lakanat koneeseen ja loppusängylle koko päivän kestävä ilmakylpy ;o)

Tänään kerrottiin sitten myös miehen vanhemmille, laitoin kyllä icq:lla viestiä, helpompi näin kuin kasvotusten..
Ja miehen äiti sitten oli arvannut myös jo :) Kuulosti kyllä tosi onnelliselta asiasta. Nyt helpotti jo kun ollaan saatu kerrottua vanhemmille. ei tarvitse enää salailla!!

Onpas ankea päivä, ulkona sataa. Olihan tässä jo niin kauan taas hienoja ilmoja että tämä oli odotettavissa. Mitäköhän sitä keksisi tekemistä?? Jos sitä vaikka uskaltautuisi lenkille sateesta huolimatta. Ajatus olla täällä sisällä koko päivä ei kuulosta mukavalle. Katsotaan vaan mitä saadaan aikaiseksi...