Tuo meidän Elohopea on sitten päässyt naisten makuun, pienestä iästään huolimatta. Tänään puistossa leikki itseään vuotta vanhemman tytön kanssa yhdessä junassa ja hetken päästä aloin ihmettelemään kun on niin hiljaista. Liian hiljaista. Menin sitten kurkkaamaan, mitä kaksikko siellä touhuaa ja nuo sitten riisuivat vaatteitansa siellä täyttä häkää. Kengät, sukat ja hatut olivat jo lähteneet, housut ja paidat olisivat kai olleet seuraavana.. =D Hyvin nopeasti puettiin vaatteet takaisin päälle äidin komentaessa.. ;o) Tytön äiti epäili idean tulleen tytöltään ja luulen Elohopean vain menneen perässä, innostuneen loistavasta ideasta..

Eilen sitten löysin keittiön pistorasiasta muovailuvahaa alkaessani imuroimaan, hetken aikaa sitä sai kaivaa sieltä pois. Syyllistä ei kai tarvitse etsiä kauaa..

Odotan innolla että Minikin tuosta kasvaa, kohta niitä on täällä kaksi tekemässä tuhojaan. Ja minä niin ajattelin että Ministä tulisi rauhallinen tapaus, mutta pahalle näyttää. Ainakin tällä hetkellä meno on niin kova että en yhtään ihmettele vaikka ryömisi pian..ja seuraakin sitten uskollisena isoveljensä tekemisiä..

Pitäisi kai mennä kirjastoon taas joku päivä poikien kanssa, lainaamaan Elohopealle muutaman uuden kirjan taas. Saas nähdä kuinka helposti vaan luopuu noista nyt lainassa olleista Puuha-Pete -kirjoista. Saatetaan jättää ne sinne melkoisen huudon saatellessa..

Nyt taas pyykkien kimppuun..