Aamu alkoi mukavasti, poika päätti vetää ennätyspitkät unet ja vetikin sikeitä sängyssämme klo 10 asti aamulla, yleensä kun nousemme viimeistään kahdeksalta. Minä ja siskon poika noustiin jo aikaisemmin, syötiin rauhassa aamupalaa ja vieraileva peliaddiktimme istui sohvan nurkassa kännykkä kourassa. Sain aamusta soitettua myös työnväenopistoon ja ilmoittauduin pojan kanssa muskariin.

Pakkasimme eväät ja kaiken muun tarpeellisen rattaisiin ja saatiin kuin saatiinkin pojat ulos. Tuntuivat taas hieman ylienergisiltä, joten kotoa poistuminen kuulostikin jo helpotukselta..

Mentiin siis Fallkullan kotieläintilalle Tapanilaan. Tavattiin Tapanilan asemalla miehen sisko tyttönsä kanssa sekä miehen siskon kaveri tyttönsä kanssa ja jatkettiin porukalla matkaa.

Poika olikin taas innoissaan nähdessään eläimiä, lampaat ja porsaat olivat mielenkiintoisimpia ja niitä olisi katsellut vaikka kuinka kauan, yritti myös kiivetä porsaiden aitaukseen. Kyllä oli taas pitelemistä, yhtään ei olisi saanut pitää kädestä kiinni, kaikki kun pitää tehdä nykyään itse..
Syötiin siellä vielä eväätkin, jokseenkin syöminen jäi hieman juoksemisen jalkoihin, siellä kun oli turkasen paljon ampiaisia, jotka pyörivät koko ajan ympärillä, yritä siinä sitten syödä.

Taas olisi tehnyt mieli kertoa miehen siskolle raskaudesta, mutta sain pidettyä suuni kiinni. Mieli on tehnyt myös kertoa omalle siskolleni ja vanhemmilleni, mutta hiljaa ollaan oltu. Vain hyvä ystäväni miehensä kanssa tietää. Päätettiin olla kertomatta kenellekkään näin alussa, ehkä sitten myöhemmin..

Illalla käytiin taas yli tunnin lenkillä miehen ja pojan kanssa, oloni ei ollut alussa kovinkaan loistava ja meinasinkin kääntyä alussa jo takaisin, mutta päätettiin jatkaa matkaa kuitenkin ja niin se huono olokin kaikkosi. Nukuin muuten taas päiväunet samaan aikaan pojan kanssa..

Kai näitä oireita alkaa sitten ilmaantumaan. Väsymys on jotain aivan uskomatonta ja pahoinvointikin vaivaa suurimman osan päivästä, onneksi ei ole tarvinnut tehdä vielä lähempää tuttavuutta wc-pöntön kanssa..
Pitäisi kai soittaa neuvolaankin vähitellen..