Tänään lähdettiin pojan kanssa aamusta Malmille uimaan. Kyllä, on meillä täällä Espoossakin uimahalleja, mutta mentiin pojan kummitädin kanssa ja Malmi oli molemmille sopiva paikka. (Ja sitäpaitsi hiljattain rempattukin..uimahalli meinaan..).

Poika oli siis elämänsä ensimmäistä kertaa uimahallissa. Ensimmäinen kummastuksen aihe oli uimahousut, ei olisi millään halunnut niitä jalkaansa, mutta pienen huudon (pojan puolelta..) saattelemana ne saatiinkin jalkaan. Altaalla (erittäin matalassa lasten altaassa) sitten poika takertui äitiin kuin viimeistä päivää ja auta armias jos jalka tai jokin muu raaja hipaisikin vettä, poika huusi kuin hinaja. Yritin vaikka kuinka houkutella poikaa koskemaan vettä, "katso kuinka äiti heiluttelee kättä täällä vedessä..", vastausena huutoa.

Vihdoin ja viimein tajusin antaa pojalle jotain tekemistä. Otin kaapin avaimen nilkastani ja poika sai tutkia sitä, lopulta heitteli sitä veteen, noukki sitä takaisin käteensä, leikki kellukkeilla yms. ja siitä se riemu sitten alkoikin. Juostiin kaikki kolme altaassa, poika läiskytti vettä käsillään ja jaloillaan, kiipesi altaan reunalle ja hyppäsi joko äitin tai kummitädin syliin, hypytettiin vedessä ja niin edespäin. Välillä käytiin lämmittelemässä saunassa ja jatkettiin taas. Loppujen lopuksi poikaa ei meinannutkaan saada altaasta pois ollenkaan.. :) Pieni vesipeto siis löytyikin sieltä jostain..

Sovittiin pojan kummitädin kanssa että vähintää kerran kuukaudessa mennään kolmisin uimaan, poika tottuu uimahalleihin ja veteen ja saa viettää laatuaikaa kummitätinsäkin kanssa.. :)

Illalla kävin vielä kaverin kanssa lenkillä, se normaali reitti. Näin lumien satamisen jälkeen se oli välillä melkoista tarpomista hangessa, mutta urheasti selvittiin :) Kaikki huohotus ja hengästyminen pistettiin raskauksien piikkiin..meidän kunnossa kun ei mitään valittamista ole..

Pikkuinen on tänään pitänyt välillä melkoisia jumppatuokioita masussa. Hyvä ettei ole tullut läpi. Toinen elohopa siis..