Kivaa kun sataa, not. Me ollaan jumitettu kotona kutakuinkin koko päivä. Alkaako äiti hyppiä seinille, ei suinkaan..

Aamusta jo meinasi pamahdella pää ja päätin lähteä viemään roskia pihalle. Elohopea päätti että haluaa mukaan, joten tyypille täydellinen sadevarustus päälle ja ulos. Saldona kaikki pihan vesilätäköt läpi käytynä. Polviaan myöten tuo siellä kahlasi ja pomppi, hyvin tyytyväisenä tietenkin.

Mies päätti että jumitetaan, ei tehdä mitään. Aaargh. Äiti tarvitsee jotain järkevää, tai edes ei-niin-järkevää tekemistä, eikö isi tiedä sitä? Joten äiti ompeli muutaman lisäimun, tuli muuten hienoja. Mustat imut on aika räheen näköisiä vaipassa ;o)

Päivän ainoa tauko sateesta kutakuinkin ja päätettiin uskaltautua ulos, suunnattiin kauppaan. Takaisin tullessa juostiin loppumatka, kun alkoi taas satamaan, yllätys yllätys.

Kai me jumitetaan koko loppuiltakin. Ylienerginen Elohopea takaa sen, että riittää hermojen kiristelyä. Yliväsynyt Mini taas menee kohta nukkumaan. Tämä ainoa ilta kun haluaisin olla täydellisessä hiljaisuudessa Elohopea taitaa valvoa kymmeneen asti, siltä ainakin vaikuttaa. Mutta kun mies ei vaan viitsinyt käydä herättämässä tuota aikaisemmin päiväuniltaan. Noh, kai se siitä.

Eilinen oli eka päivä ilman päiväunia Elohopealla ja hyvin se meni. Eli ei siis täysi katastrofi jos joskus jää väliin. Illalla sammahti kyllä sänkyynsä ihanan helposti..

Huomenna muuten kun sataa (uskokaa tai älkää niin tulee tapahtumaan..) tehdään kyllä satavarmasti jotain muuta kun kökötetään kotona. Tai ainakin meikäläinen pakkaa Minin rattaisiin ja laittaa Elohopealle täydellisen sadevarustuksen päälle ja lähden muutamaksi tunniksi ulos.

Nyt ukko-kulta kohta rähähtää poikien kanssa. Pakko kai poistua koneelta.