Eilen kävästiin kaupassa ostamassa vielä toinen 5 kg mansikoita. Niinhän minä vähän uumoilinkin, että ne ensimmäiset 5 kg eivät riitä kovinkaan pitkälle. Loppujen lopuksi niistä ei pakastettu mitään, vaan kahden päivän aikana ne katosivat neljään parempaan suuhun. Vielä kun pääsisi poimimaan mustikoita olisi aika bueno..

Tänään pitäisi vähän pakkailla kamppeita kasaan. Huomenna aamusta viedään koiruus siskolleni ja pojat äidilleni hoitoon ja suunnataan itse nokat kohti Tamperetta kera parhaimpien ystävien. Huomenna mennään, yövytään yksi yö hotellissa ja perjantaina takaisin. Sanokaa hyvät menovinkit kahden päivän vierailulle Tampereella..

Sunnuntaina vietetään Elohopean synttäreitäkin. Maanantaina meidän hulivili on jo 3-vuotias, vaikka kivenkovaan yksi ilta väitin, että neljä kynttilää tulee kakussa olemaan. Mies sitten yritti kärsivällisesti selittää että Elohopea täyttää vasta kolme. Mistäköhän se yksi vuosi siihen pamahti lisää...? =D Saas nähdä mitä Mini meinaa Elohopean saadessa lahjoja ja hän jää ilman..taas yksi traumaattinen kokemus pikkuveljen elämässä..

Ei kulje ajatus ei. Nyt Chaplinin seuraan sohvalle.