Ei raksuta, ei sitten yhtään.

Eilen ostin Elohopealle uudet lapaset kaupasta, entiset kun ovat joko liian pieniä, parittomia tai rikkinäisiä. Ideanahan oli se, että nyt kun välillä on jo vähän viileämpää, niin pitäisi niitä käsissään. Tänään aamulla ulos lähtiessämme kyllä innoissaan ne halusi käteensä, mutta jonkusen ajan kuluttua ilmoitti vain ottavansa ne pois ja mielummin kantavan niitä käsissään. Kaipa tuo sitten suostuu niitä käsissään pitämään kun on oikeasti kylmä..

Mini täyttää huomenna jo 6kk! Onko siitä oikeasti jo niin kauan? Nyt kyllä tuntuu, että edeltävät kuusi kuukautta ovat kyllä menneet sellaisessa sumussa, onneksi alkaa vähitellen helpottamaan. Jotenkin tämä arki alkaa rullaamaan niin paljon paremmin kun pojat ovat isompia. Vaikka ei sen puoleen, etteikö vauvakuume jylläisi edelleen..se kolmas lapsi tähän putkeen varmaan helpottaisikin tilannetta.. ;o)

Mini on vähän turhautunut, kun ei vielä pääse liikkelle. Yritys kyllä on kova, mutta toteutuksen kanssa vielä vähän on onkelmia. Pyörimällä liikkuu jo melko ketterästi, mutta ryömimistä ei ole keksinyt. Lattialla maatessaan nostaa vain kaikki kädet ja jalat ilmaan ja ähisee. Jospa tuo yrittää lentää.. Ei kai, pakki kyllä on löytynyt ja sitä käytetäänkin jo, jokseenkin harkitusti. Helpommin sitä taitaa päästä haluamaansa paikkaan kun huutelee hovipalvelijaansa paikalle, ja ilmoittaa minne mennään. Palvelijalla vielä tuntuu olevan välillä hakusessa tuon ymmärryksen kanssa.. =D

Ja kolmas hammaskin on tulossa läpi minä hetkenä hyvänsä. Olen kyllä yrittänyt sanoa toiselle, että ei niitä kaikkia hampaita tarvitse tehdä samaan aikaan, mutta vähän tuo tuntuu äitiä uskovan ;o) On se pikkuinen hammasrivi vaan niin söpön näköinen..ja ihanan tuntuinen iskeytyessään tissiin kiinni..

Onpas täällä ihanan rauhallista. Kaksikko nukkuu tahoillaan, Mini meidän sängyssä ja Elohopea parvekkeella rattaissa. Höyryävä kahvikuppi kädessä ja autuas hiljaisuus, voiko äiti enää muuta toivoakkaan?