..näkyä kuin nukkuvat lapset :) Täysin hiljainen asunto ja molemmat pojat nukkuvat sängyissään, äidin hermot lepää..

..kuin pilvinen päivä helteiden jälkeen. Pitkästä aikaa olo ei ole nihkeän nahkea. Minikin on nukkunut heti paremmin päiväunia.

..Kuin kakka potassa ;o)(Tästä eteenpäin seuraa eritejuttuja, joten voit myös hypätä yli..) Elohopea ei sitten ole isompaa hätäänsä suostunut pottaan tekemään, vaan vaatii vaipan päällensä kun alkaa kakattamaan. Tänään aamulla kun meinasi alkaa äheltämään kakkaa keittiön nurkassa vaippaan, nostin äkkiä potalle ja sanoin että tekee sinne. Puoli tuntia tuo siinä kökötti ennen kuin uskoi että sinne se on pakko tehdä. Ja oli kyllä ylpeä poika kaiken sen jälkeen. Äitikin jaksoi ihailla ja kehua maasta taivaaseen tuotokset..Eritejutut päättyy. ;o)

..kuin höyryävä kuppi kahvia. Pakkohan tämä oli tähän pistää..

..kuin päivä ilman pyykkäystä!! Helteiden ansiosta ei vaatepyykkiä oikein kerry, kun ei kukaan käytä vaatteita (no..okei ehkä ihan pikkiriikkisen..)

..kuin syöminen tietokoneen ääressä ;o) Ukkokulta uhkasi kyllä laittaa meikäläiseltä koneen pannaan, jos en lopeta sen ääressä syömistä. MUTTAkun..sitä aikaa poikien unien ajan on rajoitetusti, on pakko vähän tehdä monta asiaa yhtä aikaa ;o) Ettei vain kallisarvoista koneaikaa mene hukkaan.. =D

..näkyä kuin raskaana oleva nainen. Voi, tämän äidin vauvakuume jyllää taas. Elohopean ollessa 3kk ikäinen aloin potemaan vauvakuumetta, nyt Mini on kohta 4kk ja kuumetta pukkaa. Sitä niiiin haluaisi sen ison mahan taas. Turkasen mies, kun on vähän kolmatta lasta vastaan..

-------------

Liika on aina liikaa. Ei noita Ihanaa-juttuja nähtävästi ihan loputtomiin keksi. Muuta juttua siis..

Kuinka addiktoitunut sitä voi olla Kestovaippainfon sivuihin. Ne on nyt kolmatta päivää suljettuna päivitysten vuoksi ja vierotusoireet alkaa pukata päälle. Enkä taida olla ainoa, joka niistä kärsii..

Mini söi tänään ensimmäistä kertaa elämässään maissinaksun, ja kyllä oli innoissaan uudesta makuelämyksestä! Mutusteli naksunsa ennätysvauhtia ja hymyäkin pukkasi kasvoille. Kiinteiden aloituksen kanssa kun en todellakaan aio pitään mitään kiirettä, saa noita naksuja välillä mutustella..

Ärsyttää jo valmiiksi mennä neuvolaan ensi viikolla. Viime kerralla, 3kk-neuvolassa kun täti sitten päätti kehoittaa meitä aloittamaan kiinteät!!! Ensin kehui, kuinka hyvin Mini kasvaa pelkällä ämmällä ja samaan hengenvetoon sitten alkoi ehdottelemaan kiinteiden aloitusta. Oikeasti. Täysimetyssuositus on 6kk ja sinne aiotaan mennä, jos kasvaa vaan hyvin pelkällä ämmällä, mikäs kiire meillä olisi muuhun ruokaan vielä. Sanoin kyllä että en todellakaan aloita näin pienen kanssa ja täysimetän sinne 6kk asti, piste. Mutta eiköhän sama keskustelu ole edessä ensi kerrallakin..ja sitä seuraavalla..

Hitsivie. Äitejä pitäisi kannustaa imetyksen suhteen, mutta sitten neuvoloiden toimintatapa on tämä. Argh.

Dodii. Äidin aika vaieta taas. Elohopean aika heräillä..