Tänään sitten olin hammaslääkärissä. Hammalääkäri oli tosi mukava mies, mutta ei kukaan kai siltikään hammaslääkärikäynneistä nauti..

Kaksi reikää. Kivakiva. Ensi viikolla sitten paikattavaksi, menetän yöuneni varmaan jo nyt.. ;o) Tiedossa on antibioottikuuri taas kerran..

Omaan sydänvian meinaan, en mitään häiritsevää sellaista, mutta siitä on loppuelämäni ajan huolta. Ja leikkaukset, synnytykset yms. missä vähänkin vuotaa verta aiheuttaa sen, että pitää ottaa antibioottikuuri, ettei sydämeen pääse bakteereita. Eli nyt sitten myös jokaikinen hammaslääkärikäynti paikkauksineen pakottaa antibioottikuuriin.

Ja tästä eteenpäin käynkin sitten vuoden kahden välein hammastarkistuksessa ja hammaskuvauksissa, juuri tuon sydämen takia. Ensimmäinen hammaslääkäri muuten, joka otti asian vakavasti. Sanoikin, että tuon sydämen kanssa kannattaa kuitenkin olla melko tarkkana..

Niin joo. Ja syksyllä on vielä tiedossa kaikkien viisaudenhampaideni poisto. Siellä olivat kyllä nätisti paikoillaan eikä niistä periaatteessa ole mitään haittaa, muuten kuin että keräävät hammaskiveä ja se taas on riskinä tuon sydämen kanssa..

Hammaslääkärituolissa istuessani mietin kyllä, että ei olisi pitänyt tulla. Hyvinhän tähänkin asti olen elellyt näiden parin reijän kanssa.. ;o) No, leikki sikseen, hyvähän nuo oikeasti on hoitaa kuntoon..