Tulihan se kesä sieltä jostain, tänään onkin ollut aivan turkasen kuuma. Ei saisi valittaa, kun kerrankin aurinko paistaa ja on oikeasti lämmintä..kutakuinkin ensimmäistä kertaa tänä kesänä..

Tänään oltiin Korkeasaaressa pojan, siskon ja siskon pojan kanssa. Mentiin Kauppatorilta Vispiläpaatilla sinne ja takaisin, merellä oli kyllä ihanaa. Istuttiin aivan nokassa ja poika suuttui, kun vedet roiskui päälle. Rakastan merta, se on jotenkin niin rauhoittava ja samalla kuitenkin niin voimakas ja voittamaton.

Korkeasaaressa oli ihan mukavaa, syötiin softikset ja kierreltiin kutakuinkin kaikki eläimet läpi. Poika onneksi nukahti melko alussa, olikin kyllä tosi väsynyt, ei vaan suostunut nukkumaan aikaisemmin..

Käytiin ostamassa nyt illalla vielä lisää kaloja sekä muutama kasvi akvaarioon. Kotona tulikin onkelmia eteen, kun mies kiusallaan kieltäytyi laittamasta kasveja akvaarioon ja minun oli pakko tehdä se. Kammoksuin ajatusta tunkea kättäni sinne veteen, joku kala olisi vaikka saattanut koskea käteeni..mutta eihän se sitten niin kamalaa ollutkaan, yllätys yllätys..

Ruokakaupassa poika oli ekaa kertaa kunnon kauhukakara, ostin jätskin itselleni ja poika näki sen. Kassalle mentäessä alkoi huutamaan ja olisi halunnut jäätelön. Ei auttanut sanoa, että se pitää maksaa ensin, ei auttanut ottaa syliin tai kiinnittää huomiota muualle. Ja tietenkin satuimme taas juuri siihen kassajonoon, joka ei liikkunut mihinkään, mahtoi olla muut asiakkaat riemuissaan meidän miehen konsertista..

Huomenna miehen mummi ja vanhemmat tulee käymään, tiedossa siis puuhaa koko päiväksi. Pitää siivota, leipoa, tiskata, laittaa pyykit kaappiin ja katsoa että paikat on siistinä. Ei sen puoleen, että kukaan heistä tätä vaatisi tai haluaisi mitenkään, vaan se taitaa olla oma pakkomielteeni...turha huomenna sitten valittaa...