Tänään olikin taas muskariaamu. Poika kyllä heräsi itsekseen jo 7 aikoihin,joten äidin ei tarvinnut väkisin kiskoa sängystä ylös. Vaippa oli muuten aamulla edelleen kuiva, eli en tiedä heräsikö pissahätään eikä sen takia enää suostunut nukkumaan. Veinkin heti potalle, mutta taisi raukka olla niin nälkäinen ettei suostunut potalla istumaan. Vaihdettuani keston päälle ja saatuani pojalle paahtoleivän nenän eteen tuli myös pissat vaippaan..

Tästä eteenpäin tämän äidin on siis pakko ryhdistäytyä tuon pissattamisen suhteen. Tuntuu että poika on oikeasti valmis kuivaksioppimiseen, joten turhaa sitä kai antaa vaippaankaan pissata. Näin btw, päätin muuten että kokeilen sitten tämän kakkosen kanssa vvv:tä. (vauvojen vessahätäviestintää.) Siitä voi käydä lukemassa lisää esim. täällä ja täällä

Niin..ja sinne muskariin siis. Eilen illalla käytiin vielä kaupassa ja ostettiin pojalle vihdoin ja viimein jumppatossut, niin ei tarvitse enää olla paljain varpain tai liukastella sukkasilteen. Tykkäsi uusista tossuistaan todella paljon ja tepastelikin ne jalassa tyytyväisenä ympäri salia :) Tänään ohjelmassa oli pallot ja poika tykkäsikin heitellä ja potkia palloja mielin määrin, toisaalta taas suurta huvia oli istua tai olla mahallaan sen päällä :)

Äiti on jo pyörittänyt taas yhden koneellisen vaippapyykkiä, ihana päästä ripustelemaan niitä kuivumaan taas :) Oikeasti, harsojen kuivumaan laitto on kivaa puuhaa..