Pyykkikone pyörii taas..ahkera äiti :) Entiset pyykit pitäisi kyllä saada vielä kuskattua kuivaustelineeltä kaappiin uusien tieltä..mutta ehtiihän sitä. Katselin juuri että vielä kaksi koneellista pitäisi pyörittää ennen aattoa..

Eilen oltiin Keravalla äitini luona viettämässä joulua sisarusteni kanssa. Tämä on meillä jo jokavuotinen perinne. Mennään aattoa edeltävällä viikolla äitin luokse syömään riisipuuroa ja luumurahkaa sekä annetaan lahjat toisillemme. Pojallekkin kiva kun lahjoja alkaa tippumaan vähitellen ;o)

Poika tykkäsi lahjojen avaamisesta ja avasi omiensa lisäksi vielä äitinkin lahjat. Sisältö oli toisarvoinen seikka..paperit oli erittäin kivoja :) Mutta tykkäsi kyllä saamistaan lahjoista ja leikkikin niillä heti lahjojen avaamisen jälkeen. Toisaalta kyllä serkun (7v) saamat lahjat kiinnostivat turkasen paljon..ja niihin kun ei oikein saanut koskea..

Isi oli lukenut kotona koko päivän tenttiin joten ehkä tuosta meidän evakkoreissusta oli hyötyä ;o)

Pitäisi alkaa vähitellen katselemaan vaatteita ja tavaroita reissua varten. Oma vaatekaappi pitäisi mennä läpi ja katsoa mihin kesävaatteisiin mahdun mahani kanssa vielä..niin saan edes jotain vaatteita reissuun mukaan. Pojalle pitää itse asiassa käydä kirpparilta taas ostelemassa uusia vaatteita. On taas kasvanut niin paljon että alkaa vaatteet jäämään pieneksi..

Pojan hiuksiakin pitäisi saada vähän leikattua tässä jossain vaiheessa. Tuo meidän pellavapää alkaa näyttämään kohta sellaiselta peikkopojalta pehkonsa kanssa.. saksien kansssa touhuaminen pojan pään ympärillä vain kuulostaa mukavalle puuhalle kun tuon elohopean pää ei pysy paikallaan sitten sekuntiakaan.. ;o)