Haukotus. Viime yö meni taas kyllä niin hanurilleen kuin vain voi mennä. Unen saldo taisi jäädä muutamaan hassuun tuntiin. Hassuista tunneista johtuen oma olokin on tällä hetkellä hiukan hassu..

Mini ei ole sairaana, ei kuumetta, ei nuhaa, ei yskää. Silti koko viime yön tuo heräsi vähintään tunnin välein, nukahti syliin ja aina kun laskin takaisin omaan sänkyynsä tuo alkoi huutamaan. Kyllä oli hermoja raastavaa. Varsinkin kun miehen kanssa fiksuina kukuimme ylhällä puoleen yöhön, se sitten kostautui loppuyöstä.

Sittenpä tuli mieleen, että voisinko syyttää meidän vvv:tä. Pissaaminen sujuu päivisin todella loistavasti pottaillen ja kuivia vaippoja on paljon. Että josko tuolla sitten on pissahätä yöllä ja sen takia kiukuttelee, kun äiti ei tajua viedä potalle. Pakko siis kokeilla pissattamista keskellä yötä..

Mutta yhden ruksin vetäisen seinään ja vaikka vähän kiillottelen sitä sumeaa sädekehääni. Me olimme ulkoilemassa kuitenkin, vaikka olo oli ja on edelleen hieman tööt ja uloskin päästiin vasta 10.30 aikoihin. Käveltiin kirjastolle hakemaan yksi varauksessa ollut kirja ja Elohopea möyri hangessa koko matkan, edestakaisin. Toivottavasti sai kulutettua energiansa niin, että nukkuu päiväunetkin..

Aamun myöhäisen heräämisen ansiosta pojat ovat edellen pirteinä hereillä, enkä edes harkitse vielä päiväunille laittoa. Tuolla nuo kaksi istuskelevat keittiön pöydän alla ja hauskaa kuuluu olevan. Ei nyt millään viitsi mennä häiritsemään..