..isin avustuksella kylläkin.

Eilen illalla pyyhin pölyt kirjahyllystä. Kyllä sitä siellä sitten olikin. Me kun ei miekkosen kanssa olla mitään himosiivoajia, ja pölyjen pyyhkiminen ei ainakaan kuulu niihin mielipuuhiin. Tänään imuroitiin ja pestiin lattiat ja vessakin tuli puunattua kunnolla. Mentiin kaikki pojan lelut läpi ja heitettiin iso muovipussillinen rojua roskiin. Nyt pitäisi vielä raivata tämä tietokonepöytä esiin kaikkien papereiden yms. alta ja siistiä keittiötäkin.

Kolmen aikoihin sitten tuleekin äitikavereitä tänne meille. Istuskellaan, jutellaan ja herkutellaan ja lapsetkin saavat touhuta keskenään. Saas nähdä mitä esikoinen tykkää kun on talo täynnä kavereita. Mies lähti evakkoon kouluun tekemään viimeisiä koulujuttujaan, sieltä suuntaa vielä vanhempiensa luokse käymään. Mummi ja vaari kun ovat kipeänä, niin ei poikien kanssa sinne viitsitä mennä, omat taudit kun alkaa vähitellen olla voitettuina, esikoisen kamalaa yskää lukuunottamatta.

Pitäisiköhän sitä itsekin oikaista vähän lepäämään, edes hetkeksi aikaa. Ei kai sillä niin väliä vaikka täällä ei nyt ihan tiptop-siistiä olisikaan kavereiden tullessa..