Tänään koittikin se kauan odotettu päivä, leffaan kahdestaan miehen kanssa :) Odotukset oli kovat, viimeksi kun ollaan kahdestaan oltu jossain viime huhtikuussa.

Pojan kummitäti tuli meille miehensä kanssa lapsenvahdiksi ja poika olikin innoissaan nähdessään kumminsa taas pitkästä aikaa. Vähän kyllä oli äidissä kiinni, taisi arvata että ollaan lähdössä, aamulla kun kerroin äidin ja isin lähtevän vähän ulos ja kummitäti tulee leikkimään hänen kanssaan..

Poika vähän itki kun huomasi, ettei häntä otetakkaan mukaan, mutta rauhoittui kummitädin sylissä. Ja kuulemma heti kun oltiin ovi painettu kiinni, oli poika lähtenyt touhuamaan eikä tietoakaan itkusta. Taisi tuo erossa olo olla äiskälle vaikeampaa...

Bussipysäkillä seistessä sanoin miehelle, että tämän pitää vahtia etten yritä mennä keskiovista sisään bussiin niin kuin rattaiden kanssa...;o) Sitä kun on tottunut kulkemaan niiden kanssa kaikkialla, niin olo on orpo ilman..

Käytiin hakemassa varatut liput ja sitten suunnattiin Pizza Huttiin, elokuvan alkuun kun oli vielä yli tunti aikaa. Kyllä pizza maistui hyvältä ja kerrankin sai syödä rauhassa, se oli herkkua se. Jotenkin vain tuli hotkittua kamalaa vauhtia menemään, johtunee siitä että kotona ei pahemmin ehdi nautiskelemaan..kun taas pitää jo juosta pojan perässä.

Leffa..Shrek 2 oli erittäin hyvä, suosittelen kaikille, alkuperäisenä versiona, ei mitään suomeksi dubattua..

Kotiin tullessamme poika ei ollut moksiskaan, oltaisiin kai voitu olla vielä kauemminkin pois..