Ainahan noita "masennuspäiviä" tulee..ja onneksi myös menee. En jaksa muutamaa tuntia kauempaa murehtia asioita..ainakaan yleensä.. ;o)

Tänään oltiin heti aamusta pojan kanssa ulkona, oli pakkasta joten lähdettiin puistoon. Puisto oli kuitenkin kamalassa kunnossa, niin jäinen kun kuvitella saattoi ja siellä oli vaikeuksia pysyä itse pystyssä..voi siis kuvitella miten poika pyllähteli siellä sekunnin välein. Taisi olla raukalle hieman turhauttavaa..

Viihdyttiin me siellä kuitenkin melkein tunnin verran, mikä oli melkoinen saavututs niissä olosuhteissa, nähtiin siellä myös muskarituttujakin joten oli kerrankin juttukaveria myös äitillä :) Pojat liukastelivat ja touhusivat keskenään ja äidit juorusivat kuulumisia vieressä..niinhän se yleensä menee :)

Hassua kuinka muuten ihmiset ovat erilaisia. Noiden työväenopiston muskareiden kautta olen saanut hyviä tuttuja, joiden kanssa tulen hyvin juttuun ja yhteistä riittää. Samoin asukaspuiston lauluhetkissä käyvät äidit lapsineen ovat mukavia ja seuraa riittää. Sitten taas tuolla seurakunnan kerhossa on toinen meininki, sisäpiiriä sisäpiirin perään ja uusille äideille ei jutella tervehdystä enempää..

Tämä äiti on nyt pyörinyt kaiken liikenevän ajan tuolla kestovaippainfon sivuilla (http://www.kestovaippainfo.kopteri.net/) ja lukenut kaiken mahdollisen tiedon mitä irti saa :) Sitä kun hurahtaa johonkin, niin se on menoa sitten.. ;o)

Nyt mielessä olisi kokeilla myös tuolla pojallakin kestoja, se voisi jouduttaa myös kuivaksi oppimista (millä nyt ei ole kylläkään kiire vielä..) ja tottakai se on aina halvempaa. Ja ekologisestikkin ajatellen kestot kuormittavat ympäristöä hiukkasen vähemmän..

Pikkuinen möyryää masussa ahkeraan tahtiin, mojovimmat potkut tulevat pojan istuessa illalla ennen nukkumaan menoa sylissäni, vaistoaako pikkuinen isoveljen olevan siinä vaiko vain sattumaa? Mene ja tiedä..

Masu kasvaa ja äitiyshousut on jo otettu käyttöön, on ne sen verran mukavemmat kuin tavalliset housut, jotka puristavat joka paikasta. Onneksi näin kotiäitinä voi suurimman osan ajasta sonnustautua vain lököverkkareihin ja isoihin paitoihi..ei pahemmin tarvitse tyylikkyyttä tai muodikkuutta ajatella ;o)