Sekä Linnassa että meillä :)
Ystäväpari tuli meille katsomaan linnan juhlia, pukukoodina meillä oli vain mahdollisimman mukavat vaatteet..ja menukin sisälsi sipsejä, jätskiä ja limua :) Poika ei pahemmin enää vierastanut ja vieraskoreus oli ihan outo käsite meidän viikarille. Kun ovikello soi, poika juoksi kiljuen ovelle ja oli riemuissaan vieraat nädessään. Koko illan muutenkin höpötteli, pelleili ja touhusi mahdottomasti. Yllättävän hyvin kyllä nukahti sänkyynsä kaikesta tohinasta huolimatta..

Tänään on pitänyt taas kiirettä..käytiin pojan kanssa kaupassa aamusta tuolla vesisateessa, pyöritin tiskikoneen ja pyykkikoneen, laitoin jo ruuan, kuorin 3 kg porkkanoita jääkaappiin ja tiskasin käsitiskit. Olen myös samalla yrittänyt saada kantoliinaesittelijää meidän lauantaisiin mammapikkujouluihin..saas nähdä taärppääkö näin lyhyellä varoitusajalla..

Tämä äiti on hurahtanut nyt kestovaippoihin. Olen pyörinyt netissä kaikilla sivuilla, joissa on jotain tietoa kestovaipoista, katsellut eri nettikauppojen valikoimia ja niin edespäin. Tuon esikoisenkin kanssa meinasin alkaa kestoilemaan, mutta kuvittelin ettei sitä jaksaisi häärätä kestojen kanssa, että kertakäyttövaippojen kanssa pääsee helpommalla. Nyt kun toinen on tulossa, ei sitä osaa enää ajatella että olisi rankempaa..pyörii tuo pyykkikone nytkin jo usein..

Jos jollain on kokemuksia kestoilemisesta niin otan mielelläni kommentteja vastaan..